Var det verkligen så här livet skulle bli?



Tänk va, när man var i tonåren så låg hela världen framför en och man ägnade inte en tanke på att man skulle bli vuxen och äldre. Jag kan känna att jag definitivt skulle ha gjort en del andra val om jag fått leva om livet idag:

1. Hade inte hållt ihop med en och samma kille mellan 15-23 år. När man träffas så unga så utvecklas man fortfarande och även om man inte vill tro det så är det svårt att följa samma bana. Tyvärr så var det ju många kompisar som tröttnade på att vi alltid bara skulle sitta hemma. Så medan vi satt hemma och lekte stadgade vuxna var de andra ute och hade kul har jag förstått i efterhand.

2. Skulle ha satsat mer på studier. Förstod inte då hur viktigt det är med en ordentlig utbildning. Ångrar som fasiken att jag inte valde en teoretisk gymnasielinje som jag sen hade kunnat bygga vidare på i stället för en yrkesinriktad som nu är totalt meningslös (och blev ganska direkt eftersom jag aldrig kunde jobba med det pga allergi).

3. Att jag hade varit mer ekonomiskt sinnad och inte shoppat en massa onödigt och festat upp pengarna.

4. Önskar att jag hade varit mer öppen i sinnet och inte så kräsen. Nu sitter jag här som singel för att jag alltid varit så snabb på att dissa killar. Ibland helt obefogat tyvärr. Och med det följer att jag antagligen inte kommer hinna hitta någon och etablera en relation för att skaffa barn och det svensson-liv som jag så gärna skulle vilja ha. I förlängningen betyder det att jag kommer bli väldigt ensam som gammal!

5. Tänk om jag vågat ta tag i och erkänna att jag inte mådde så bra mentalt tidigare. Det hade besparat några års nedstämdhet och antagligen hade jag inte blivit så överviktig pga tröstätning. I dagens samhälle behöver man faktiskt inte gå och må dåligt!

Såna här saker kan göra mig väldigt, väldigt låg emellanåt. Speciellt den fjärde punkten... Blir alldeles våtögd bara jag tänker på det...

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>