Allvarligt fel?

Alltså, det måste ärligt talat vara något allvarligt fel på antingen mig eller på det manliga släktet! Vad är det som går fel? Vad tror de egentligen? Att jag ska sitta och vänta på att de har tid och lust att höra av sig? Att de ska kunna komma och gå som de vill?
De är ju likadana allihopa och nu har jag tröttnat. Först var det Poe (som även om han försökte klämma ur sig att han inte hade några känslor är precis som vanligt i telefon nu igen och skickar mms från där han befinner sig). Sen var det ju den där Carl i Karlstad som jag hade kontakt med via nätet. Han var så himla på och sen när det började närma sig att han var tvungen att ringa/träffas försvann puts väck.
Efter det hade vi Johan i Karlstad som jag också fått kontakt med via nätet och pratat en del med i telefon. Hade kontakt för typ 1 1/2 år sedan men sen kom Poe emellan och vi hördes inte av. Sen hörde han av sig igen och har sen slingrat sig om att träffas samtidigt som han velat ha kontakt.
Till sist har vi då det där f.d. "ragget" som jag träffade av och till under mer eller mindre onyktra former för 7-8 år sedan och som också började höra av sig igen för några veckor sedan. Han var jättepå där och både sa och fortfarande säger hela tiden att han vill träffas och puss hit och puss dit men har ändå aldrig tid.

Vad är det för fel på det släktet egentligen???

Kommentarer
Silvia

oj..oj.. Du har bara haft otur.. Spela ointresserad så blir de plötsligt mycket mer intresserade..



Blogg: http://silviasblogg.bloggplatsen.se/
2011-12-29 @ 13:12:32


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>