Lite jobbig dag

Just i dag är det en lite jobbig dag. Alldeles för många minnen sedan förra nyårsafton. Tänk vad glad och nöjd jag var med livet då!
Vid den här tiden satt jag på tåget på väg upp till Jämtland och Poe. Tåget var lite försenat och jag skulle först möta upp min syssling för en fika innan Poe hämtade upp mig och vi åkte och handlade nyårsmat på Coop. Vi svängde även förbi loppisen och hämtade en tv och dvd (han har vanligtvis inte tv) för att fördriva kvällen innan tolvslaget.

Hade en supermysig kväll i soffan medan snön fullkomligen vräkte ner! När vi gick ut vid halv tolv-tiden hade det hunnit komma ett par decimeter så det blev lite skottande. Kommer ihåg att jag jag blev jättefrustrerad över att han hellre skottande än att vara romantisk med mig... Gick även in till grannarna en sväng och drack Pommac innan vi gick ut med dem igen för att tända och släppa upp en sån där thailändsk ljuslykta. Problemet var bara det att det blåste och snöade så mycket att den bara rörde sig efter isen och sedan ramlade ner. Platt fall kan man säga...

Usch, det är verkligen jättejobbigt att tänka på honom fortfarande. Speciellt en sån här dag... Känns verkligen skit rent ut sagt!

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>