Historien om blinddaten

Då ska vi se här vad det var som egentligen hände igår. Först tog jag det bara lugnt och var på Lundhags outletbutik i Järpen en sväng och handlade. Kan inte låta bli att handla där, bra grejer till outletpriser (annars har jag inte råd att köpa dem).

Åkte in till Östersund vid 4-tiden. Var en sväng förbi Poe:s storasyrra som har en butik där. Även lillasyrran kom förbi en sväng. Var jättekul att träffa dem igen.
Sedan träffade jag då upp denna Henrik som jag fått kontakt med via nätet. Åh, herregud vilken flopp dejten blev! Först skulle vi gå och käka och var tar han med mig? Jo, till en pizzeria!!! Fanns det verkligen inget bättre ställe? Jag har nog inte så där jättestora krav men någonstans går gränsen. Ja, ja. Hursomhelst så hade jag ju ett par timmar att slå ihjäl innan jag skulle in på Yran så jag stog ut.

Vi tog en promenad efter vattnet ut mot Frösön och satte oss på en bänk. Då försökte han hålla min hand men jag sa ifrån. Det var liksom inte alls rätt. Hu, vilka jobbiga timmar. Han var säkert jättesnäll och bra på alla sätt och vis men inte med mig. Det får han vara med någon annan...

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>