Slödag???

Har fortfarande inte riktigt kommit igång idag. Hade ställt klockan på nio i morse för att komma upp men snoozade ända fram till tio då jag var absolut tvungen att gå upp då jag hade tid hos hedterapeuten för att lasra överläppen för att bli av med mustaschen. Var fjärde gången jag lasrade den så nu borde det väl börja ge med sig kan man tycka. Ja, ja. Jag har två betalda besök kvar och sen får jag väl ta ställning till om jag tycker att det har gett någon effekt.

Efter besöket där blev det en tur till mormor och morfars grav för att plantera nya blommor. Känns skönt att åka dit lite då och då för att se till att det ser fint ut och tänka lite. Därifrån blev det att åka in till Medborgarplatsen för en glass på "Lejonet & Björnen". Deras saffran och honung är verkligen uuunderbar!



När jag kom hem igen blev det till att åka till däckverkstaden för att hämta däcket jag hade fått punka på och lämnade in igår. Fast nu visade det sig att det inte var riktig punka utan bara ventilen som hade stått och pyst. Tydligen hade det hänt något när jag var och luftade dem i söndags.

Hann även med ett spontanbesök hos kompisarna i Trångsund. Blev en kaffe där innan jag drog vidare till ICA Kvantum BEA för att handla lite. Tänk, första gången i hela mitt liv jag köpte ett par skor på ICA!
Så nu har jag ramlat ner i soffan hemma och tänkte se om jag hittar någon på nätet att chatta med. :-)


Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>