Midsommar

Åkte ut till min faster och farbrors ställe ute på Gällnö i skärgården igår morse. Det har blivit lite av tradition och midsommarafton innehåller alltid samma punkter: klä midsommarstången, sillunch, gå öns stora midsommarfirande, 5-kamp med vilda diskussioner samt grillning på kvällen.
Var lika trevligt som vanligt även fast jag egentligen inte var på humör. Dagen gick dock så himlans fort.



Kvällen blev ganska sen och vi satt uppe och pratade och drack vin till 1-tiden. Synd bara att min kusin blev ganska dragen. Hon tappar nämnligen stilen totalt och blir ganska skrikig och otrevlig. Blev jätteirriterad på henne och har svårt att förstå att inte faster/farbror säger åt henne på skarpen. Hon tar ju över och vill ha all uppmärksamhet precis HELA tiden.

I morse så låg jag av någon anledning och pillade med mobiltelefonen. Började att läsa alla meddelanden som jag och Poe skickat till varandra. Fick som en klump i magen av insikt när jag såg mönstret att jag från mitt håll hela tiden sedan vi träffades sagt att jag tycker om honom och han inte har sagt något alls. Sen insåg jag att jag hela tiden har velat ha någon bekräftelse på hans känslor utan att jag fått det. Så jag undrar om han verkligen kände något överhuvud taget alls under vår tid tillsammans... Ja, ja. Jag kommer antagligen inte att få något svar på den frågan hur mycket jag än ältar detta.

Kom hem vid 5-tiden i eftermiddag och var så trött att jag i princip stupade i säng efter en dusch och pizza. Sov ett par timmar innan jag nu sitter och kollar på "Vi hade i alla fall tur med vädret igen". Den är väl sådär kan man lugnt säga.


Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>