Livet som Kronblom?

Länge sedan jag hade sån himla söndagsågren som jag har just nu. Vill verkligen inte att det ska bli en ny arbetsvecka i morgon. Tänk om det ändå hade varit omvända förhållanden: jobba 2 dagar och ledig 5. Skulle vara underbart! Hinner liksom inte riktigt med livet som det är nu... Och speciellt inte att hinna vila och skaffa ny energi någonstans där emellan... Skulle behöva få in lite mer Kronblom i mitt liv!


Kommentarer
Terese

Förstår vad du menar...funderar på att ringa chefen och läsa upp familjens veckoschema för att sedan säga att..-du förstår väl att jag inte hinner jobba heltid egentligen så om du kunde vara barmhärtig och låta mig gå ner lite i procent...men med samma betalning naturligtvis;-)

Skämt å sido...har tre barn men en är stor och flyttat hemifrån men dom andra två har träningar och tävlingar med allt det som hör till sen heltidsarbete och den vanliga vardagen...min räddning är att jag jobbar skift så idag är jag ledig och ska snart ut i skogen på en lång promenad...där hämtar jag min energi och ibland mediterar jag också skönt för själen..

Jag tror jag skulle strejka en dag...eller två om jag vore dig så du kan ge lite balsam till själen och fylla på energilagret...kan vara bättre att göra så än att göra sig helt tom...man tjänar på att vara rädd om sig...Kram till dig



Blogg: http://oetibommet.blogspot.com
2011-11-21 @ 09:11:42
hanna stångberg

hej :) fin blogg du har. kolla in min grymt rosa blogg ;) har även en grym bloppis nu med varor från nelly, louis vuitton med mera: http://www.nattstad.se/hannastangberg?id=2081206 kram!



Blogg: http://nattstad.se/hannastangberg
2011-11-21 @ 17:45:20


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>