Nytt fritidsintresse?

Ett gott råd till alla tjejer där ute som vill få en inre styrka och testa sina gränser: gå med i Svenska Lottakåren! Det är nog något av det bästa jag har gjort. Hade inga större förväntningar när jag gick med för drygt sex år sedan. Men efter att ha varit på diverse utbildningar, evenemang (bl.a. gått högvakten vid slottet och stod i bröllopskortegen för Viktoria) och dessutom hjälpt till vid samhällsinsatser så kan jag rekommendera det ännu mer.

Jag har valt den "gröna" sidan av Lottorna, dvs den militära där man skriver avtal med Försvarsmakten och blir krigsplacerad. Jag har därigenom fått gå jättebra utbildningar som har höjt självkänslan avsevärt (Jag KAN, jag VÅGAR) vilket jag har nytta av även i det civila livet. Visst, många gånger har det varit väldigt tufft både mentalt och framför allt fysiskt men efteråt är det alltid värt det. Har fått en sån kick av att veta att jag klarar det mesta och att jag kommer att ha en roll om det händer något i samhället att jag bara vill lära mig/vara med på mer och mer.

Det här är min personliga rekommendation till dig som söker något mer i livet och vill känna att du gör skillnad och inte bara sitter hemma och måla naglarna och gnälla på samhället...


Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>