Sjukvårdsdag

Inte nog med att jag var hos naprapaten på förmiddagen, var även hos riktiga farbror doktorn på eftermiddagen. Har de senaste närmare 10 åren varit nedstämd från och till och medicinerat för det. I våras drog jag ner dosen till minimalt vilket kändes bra just då. Sen hände ju det där med Poe och det har påverkat hela sommaren.

Har ju som bekant sovit ganska dåligt sedan i somras. Har både haft svårt att somna och vaknat typ halv tre med världens oro i kroppen då jag har varit tvungen att gå upp en sväng och göra något annat. Den där sömnstörningen har gjort att jag tappat greppet helt. Har varit trött, irriterad och inte haft lust eller ork till att göra någonting alls. Men nu har jag ökat dosen på det antidepressiva samt fått insomningstabletter som jag kan ta vid behov. Skönt att det finns hjälp att få, livet är för kort för att gå och må dåligt!


Kommentarer
Linda

Hoppas det hjälper och att du får sova hela nätter..Inte skoj att vara sömnlös samtidigt som man inte mår riktigt hundra heller...Ha en skön kväll...



Blogg: http://crazybeautifulworld.blogg.se/
2011-09-13 @ 22:36:09


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>