Dagens lunch blev räddningen

Blev lunch på min favvis "Empati" i dag med Poe´s lillasyrra. Det var lika gott som vanligt och väldigt kul att träffas.

Direkt efter lunch blev det ett enhetsmöte där jag satt som på nålar eftersom att jag hade bestämt mig för att prata med avdelningsdirektören om hennes uppförande mot mig härom dagen. Jag sa att jag blev både ledsen, besviken och arg men att jag väntat ett par dagar med att ta upp det för att jag ville lugna ner mig lite. Hon verkade inte ta åt sig alls utan svarade bara "jaha". Borde man inte reagera när man får sån kritik?
Tog även upp frågan med vad mina arbetsuppgifter skulle bli nu när det blir två enheter till på avdelningen och det kommer helt klart bli att typ kopiera papper. :-( Så diskussionen avslutades med att jag sa att vi startar upp och ser hur det blir men att jag har ett annat spår vid sidan av också (fick ingen reaktion där heller för övrigt).

Och just till det spåret ska jag åka nu och prata. Även om det inte blir något där så är det i alla fall skönt att vara attraktiv på arbetsmarknaden!

Kommentarer
Evelina

Ja tack för trevligt lunchsällskap :D



Blogg: http://tigerlina.blogg.se/
2012-04-19 @ 00:21:07
Cilla

Jag tror fortfarande att hon är "rädd" för dig och inte kan hantera situationen professionellt.



2012-04-19 @ 08:15:44


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>