Att göra slut på en relation

Äntligen har jag bestämt mig för ”göra slut” på den relation som jag och söt-Johan har. Det har ju varit väldigt svajjigt mellan oss vilket kulminerade när vi var uppe på Storsjöyran. Jag har nu kommit till den punkten när jag känner att det bara är jag som ger och försöker träffas. Och nu har jag ledsnat! En kompisrelation är ju som vilken kärleksrelation som helst och måste vara på bägges villkor. Det kan inte bara vara den ena som styr och den andra ska rätta sig efter det. Jag känner att han inte ger mig något längre utan jag blir bara helt knäpp, ledsen och på dåligt humör av honom och hans strulande.

Han kommer antagligen att tycka att jag är larvig men då får han faktiskt tycka det. Hade han velat ha kvar mig som kompis hade han betett sig schysstare. Och egentligen är det väl inte konstigare att göra slut med en kompis än med en kille? Men av någon konstig anledning pratar man inte så ofta om just den här typen av uppbrott.

Just nu känns det bara befriande att ha tagit beslutet. Dock ska jag utstuderat nog vänta tills på måndag då han ska betala av sin skuld för Yran-resan.


Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>