Oväntad lördagsnatt

Drog hem till min mamma igår och käkade middag eftersom ena brorsonen var där och skulle sova. Kände att jag inte hade något roligare för mig då Johan skulle iväg.

När jag skulle åka hem ifrån mamma så sms:ade jag Johan och då hade han redan kommit hem och tyckte att jag skulle komma över vilket var lätt fixat då han bor typ tre hus från mamma. Och jag var inte direkt svårövertalad heller.

Hade av någon konstig anledning svårt att somna så jag låg där i flera timmar och våndades. Sen på morgonkvisten vaknade Johan i stället och kunde inte sova så han gick och la sig på soffan. Så då somnade jag som en stock! Inte lätt det där med två människor som är ovana att sova med någon annan plus en hund mitt i allting.

Måste dock erkänna att det inte känns helt "rätt". Vet inte riktigt var jag har honom och känner mig inte riktigt trygg med honom. Känns som om det kan komma ett bakslag precis när som helst även om han är jätteputtinuttig när vi ses. Ja, ja. Jag har ju ingen annan på lut så det är väl bara att njuta bäst det går så länge det varar,,,

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>