Fritid i Skåne

Som jag berättade om tidigare så hade vi lite väl mycket fritid under förra veckans kurs. Men det gjorde ju å andra sidan att jag hann med att utforska lite mer där nere i syd.
 
En eftermiddag/kväll åkte vi över till Köpenhamn. Hade en underbar dag som innehöll strosande på Ströget, smörebröd/öl i Nyhavn samt studiebesök i Christiania. Jag hade aldrig varit där så jag ville gärna gå dit och kolla om det var så illa som jag har hört. Och det var det... Med besked! Det var som självplock på torget där man plockade så mycket cannabis som man ville ha i en vanlig plastpåse och sedan betalade. Man kunde även köpa färdigrullat och klart om man nu skulle gå direkt och sätta sig på cafeét där röken låg tungt. Till slut kände jag att jag gick och gapade som en fågelholk så studiebesöket blev inte så långt.
 
En annan av kvällarna var jag in till Malmö och kollade på Speedway vilket var en upplevelse i sig eftersom att jag inte är det minsta sportintresserade och ännu mindre någonsin har tittat på just Speedway. Men det var verkligen hur kul som helst! Så det kommer jag nog att försöka åka och kolla på i Hallstavik under sommaren.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>