Underbar dag

Vi har verkligen hunnit med mycket i dag jag och min brorson. Först drog vi iväg till Farsta en sväng och bestämde oss där på stående fot för att äta lunch på stranden. Så lite grillad kyckling, grönsaker och dricka blev inhandlat.
Vidare till Flaten för bad och lunch. Dock var det lite halvmulet så vi ville inte riktigt sitta still och gick iväg och körde lite minigolf i stället. Men vad hände? Jo, när vi hunnit knappt halvvägs öppnade sig himlen från ingenstans. Det började ösregna, blixtra och åska! Efter en halvtimme stående under tak och ganska mycket gåshud så åkte vi vidare mot McDonalds för en värmande fika med varm choklad och varm paj.
 
När vi var färdiga där drog vi hem till mina bögkompisar och deras alla fosterbarn ute i Trångsund. Fortfarande regnade det för fullt så vi var glada över att vi valt att avbryta minigolfsmatchen. Hos dem blev det middag och lek för fulla muggar.
 
På vägen hem i bilen sa brorsonen: "Elly, jag tycker att det är mycket roligare att bo hos dig än hemma". Sånt som värmer i hjärtat!
 

Kommentarer
Rebecca

Låter som en riktigt härlig dag ändå tycker jag :)



Blogg: http://miimo.spotlife.se
2012-07-18 @ 13:14:26


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>