Herregud säger jag bara

Vad har jag egentligen gett mig in på när jag tog beslutet att börja träna igen? Och dessutom ha en kollega som pådrivare? Tänkte nog inte alls där faktiskt. :-)

Började ju med två pass spinning som "mjukstart" förra veckan. Sen lyckades jag att bli medlurad på ett pass Cirkelfys i dag. Och det var verkligen bland det jobbigaste jag någonsin har gjort! Jag har ju absolut inga som helst muskler i överkroppen och vad fokuserade passet på? Jo, arm- och magstyrka! Men det kändes ganska skönt efteråt att jag faktiskt klarade av det någorlunda bra trots att musklerna skakade av utmattning. Nu sitter jag åter på jobbet och känner stelheten komma smygande mer och mer... Men det kanske är just den här typen av träning som jag behöver?

Så här beskriver Friskis & Svettis cirkelfyspasset på sin hemsida:

"Cirkelfys
Fysträning i cirkelform
Peppande och svettigt pass med mycket driv. Betoningen ligger på uthållig styrka i stationer men är också pulshöjande. Övningarna är funktionella, utmanande och förstärks med hjälp av redskap, exempelvis bosu och vikter. Passet ligger på medelnivå eller över och kräver en viss kroppskontroll. Du tränar balans, rörlighet, koordination och kondition på ett tufft, sportigt och roligt sätt."


Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>