Dagens höjdpunkt

Min moster ringde här för någon timme sen och frågade vad jag gör på onsdag kväll. Hade ingenting inbokat efter att ha jobbat halvdag. Då frågade hon mig om jag kunde ställa upp som bröllopsvittne när hon och hennes "kille" (65 år) skulle gifta sig borgeligt hemma hos dem. Kul! Det här har familjen gått och väntat på hur länge som helst med tanke på att de har hängt ihop i typ 12 år.

De verkar trivas så himla bra ihop och är likadana bägge två: lata, tar sig inte för saker och gillar inte att vara ute i naturen. Dock gillar de att resa och gå på samma typ av konserter. Så det är ju tur att just de två har hittat varandra. :-)

Nu tror jag iofs inte att de gifter sig för giftandets skull eftersom att de bägge två har varit gifta tidigare. Det är nog mer juridiska skäl som är huvudorsaken till att de inte nöjer sig med att vara sambo. Är nämligen som så att hyreslägenheten på Söder står på honom och hon får inte skrivas in på kontraktet även om hon skriver sig där enligt hyresvärden. För att få göra det måste man vara gift. Så med tanke på att han är lite äldre så är väl det vettigt så att hon inte bara står där en vacker dag utan boende.

Men vad de än har för skäl så vet jag att de älskar varandra väldigt mycket och jag är jätteglad över att jag blev tillfrågad att vara vittne!


Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>