Banoffee

En kollega hade fyllt år i helgen och hade med sig överbliven tårta. Eller förresten, tårta och tårta vet jag inte riktigt om man kan kalla det. Namnet var banoffee. Det var botten av digestivekex där det var ihopkokad kondenserad mjölk ovanpå. Och ovanpå det var det skivad banan och sen grädde. Ska jag berätta hur gott det var? La sig som bomull runt magen. Men om man ska gå på ett tufft spinningpass kan man väl kanske få grunda med en sån bit va?
 
Recept: Banoffee

Kommentarer
Cilla

Såndäringa mjölkkok kallas i Bolivia för Dulce de Leche, dulce kan översättas som godis/söt. Syrran serverar det som alt. fyllning i pannkakor. Jag gillar det i varma mackor! Förstår känslan av bomull =)



2012-10-02 @ 20:55:59


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>