Bakis & skakis

Skulle bara gå ut på en kort AW igår men vad hände? Jo, jag drack alldeles för mycket och kommer inte ens ihåg hur jag kom hem. Måste verkligen sluta med det där sjuka beteendet! I min ålder ska man inte dricka sig redlös på det sättet så att man får minnesluckor. Borde ha lärt mig vid det här laget att veta var gränsen går men det är precis som att jag förtränger den. Undrar om jag ska försöka med en helvit månad?
Det sjukaste av allt är att jag verkligen inte hade råd med denna utsvävning igår. Har hur risigt med pengar som helst och så går jag ut och gör av med över 700 spänn!
 
Det som känns lite kymigt just nu är att det var min plutonchef jag var ute med och i morgon ska vi på övning. Myyycket pinsamt att bete sig så i hans närvaro med tanke på att man inte ska vara med i Hemvärnet om man har alkoholproblem av ett eller annat sätt. Ja, ja. Får ta den diskussionen i morgon. Förhoppningsvis var han också väldigt berusad och inte hade full koll på mig.
 
Har legat i soffan och sängen precis hela dagen lång och tyckt synd om mig själv. Enda gången jag rest på mig ordentligt var när jag gick ner till centrum och köpte bakispizza. :-)

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>