What a day!

Eller ja, om jag ska vara helt ärlig så har det varit några minst sagt hektiska dagar den här veckan. Tisdag och onsdag var jobbet iväg på konferens vilket i sig var trevligt men det var ju jag som var reseledare och skulle hålla ordning på skocken med 38 st "dagisbarn" som helst plötsligt, trots att de är ingenjörer, hade lämnat hjärnan hemma.
 
Sånga-Säby  
 
Igår var det dags för gammelkatten att gå till tandläkaren. Har ju haft världens ågren över hur jag ska göra med tanke på hans ålder, 17 1/2 år, men med tanke på hur pigg han ändå är så var det värt ett försök. Efter mycket vånda ringde de äntligen sent på eftermiddagen och berättade att det hade gått relativ bra och att jag kunde komma och hämta honom. De hade tydligen tagit tandsten och ryckt TRE tänder! Ovanpå det har de skurit bort två hudförändringar. Snacka om att han måste ha ont nu! Tur att det finns smärtstillande även för katter så att han slipper ha alltför ont.
 
Var ledig idag pga att jag blev rekommenderad att ha koll på katten så att han inte fick hjärtsvikt eller så. Dock var jag tvungen att åka in och ta ett akutmöte. På väg därifrån ringde pappa och berättade att min släkting uppe i Jämtland avled igår. Känns väldigt tungt och overkligt även fast han har levt på övertid de senaste åren. För hur många klarar av tre stycken by-passoperationer på hjärtat, en ordentligt hjärnblödning som de fick tömma fyra gånger, X antal hjärtinfarkter och lika många strokes ovanpå det. Alltså, han har verkligen varit en seg sur-jämte in i det sista.
Känns i alla fall väldigt bra att jag var uppe i början av mars och hälsade på. Och då blev han ju så himla glad att se mig. Får glädja mig åt det. Plus att det nu blir ytterligare en resa upp inom ett par veckor för begravningen och att jag då får träffa släktingarna igen.
 
Men medge att det har varit lite busy för mig den här veckan... :-)

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>