2013-->2014

Äntligen är det här året slut och vi kan vända blad och påbörja ett nytt. Måste nog erkänna att 2013 inte har varit något bra år. Ja, förutom den varma och soliga sommaren då. Och att jag återfått kontakten med min käre vän som jag av olika anledningar har varit ifrån under ett par år. Nu hoppas jag att vi aldrig mer försvinner ur varandras liv.
Men i övrigt har jag mått väldigt dåligt under året som gått. Länge sedan jag var så deprimerad som jag har varit. Och inte nog med det; mellan de deprimerade perioderna hann jag även med en manisk period när jag knappt sov något och inte kunde varva ner.
Utöver detta så har jag hunnit med att fylla 40 vilket firades i typ två veckor bl.a. med minisemester till Åland och sedan en jätterolig fest här hemma.
 
En sak som jag skrev om förra året var att jag skulle ta tag i att försöka bli gravid via inseminering vilket jag faktiskt har gjort. Har gjort fem försök vilket dock ännu inte har resulterat i något positivt resultat. Men jag ska fortsätta med ett par försök till innan jag ger upp. Då kan jag i alla fall inte säga att jag inte försökte. Så det känner jag mig stolt över!
 
Vad har jag då för förväntningar på 2014 då?
* Att mina försök att bli gravid ska lyckas.
* Må bättre mentalt. Både genom medicinering och terapi.
* Träna mer regelbundet och fortsätta hos dietist för att försöka komma ner i vikt igen.
* Försöka få mer stimulerade arbetsuppgifter på jobbet..
 
Nu önskar jag er alla ett gott slut på det här året och må alla era drömmar slå in under det kommande året!

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>