Hur många kramar finns det i världen?

Denna gråa och regniga dag var som gjord för en film under filten i soffan. Idag blev det "Hur många kramar finns det i världen?" som var en fristående uppföljning på "Hur många lingon finns det i världen?". Det är samma glada gäng som spelar, dvs utvecklingsstörda från Hudikteatern.
Filmen var otroligt varm men samtidigt ganska sorglig då de tog upp jobbiga ämnen såsom utanförskap, alkoholism och saknad av olika slag. Den var helt klart sevärd även om den inte var på långa vägar så bra som första filmen.
 
Bild och text från sf.se:
 
Hur många kramar finns det i v
 
"Den framgångsrike New York baserade reklamfilmsfotografen Max har blivit bitter, elak och ensam eftersom han genom åren blivit sviken av både föräldrar och flickvänner.

Just när han bestämt sig för att avsluta sitt hopplösa liv ringer telefonen. Det är Peter, hans gamla barndomsvän som han inte haft kontakt med på trettio år som vill att Max ska komma till Sverige och hjälpa honom med en film om Peters dotters utvecklingsstörda vänner. Max som nu ser sin chans att återfå kontakten med barndomsvännen Peter och kanske till och med återfå livsgnistan säger i ett svagt ögonblick ja till att komma till Sverige. Det som från början såg ut som ett enkelt uppdrag visar sig dock vara mycket mer komplicerat än vad Max någonsin kunnat föreställa sig…"

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>