Puh...

Äntligen har jag satt mig ner i soffan efter en lååång dag. Började med att åka och tända ett ljus på mormor och morfars grav. Därifrån åkte jag ut till Sigtuna på den traditionsenliga julmarknaden. Om ni inte har varit där kan den rekommenderas. Det är fina hantverksgrejer där och inte en massa krimskrams som det är på så många andra marknader. Sen har de lyckats få till stämningen. Trots det mycket trista vädret.
Från Sigtuna åkte jag till nästa julmarknad: Steninge slott. Men den var bara skit i år. Så den kan jag tänka mig att hoppa över nästa år.
 
På seneftermiddagen var jag och tittade på ishockey. Det var brorsönerna som hade julavslutning och spelade match mot föräldrarna. Och det gav många glada skratt. Men många av föräldrarna kommer nog ha rejäl träningsvärk i morgon och ont i kroppen efter alla vurpor.
Middag intogs hos pappa i form av rotmos med fläsklägg. Det är verkligen supergott och passade bra innan all julmat.
 
Vägen hem gick sen via först farmors grav för att tända ett ljus och sedan jobbet för att hämta en grej jag gömde. Väl hemma stod julklappsinslagning på tur. Så nu ska jag faktiskt stupa i säng för att orka med en lika innehållsrik dag i morgon.
 
Denna lilla tomte tittade så bedjande på mig i Sigtuna och blödig
som jag är föll jag för den och han fick följa med hem.

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>