Löste sig på bästa sätt

 Jag och kompisen som numera ligger inlagd på psyket hade ju pratat innan han åkte in om att han skulle följa med upp till Jämtland på torsdag. Senaste dagarna har jag gått ouch gruvat mig lite över det där då han var i så himla dålig kondition när han var här på timpermis i fredags. Han var så drogad att han sluddrade och mer eller mindre nickade till mitt i en mening. Var verkligen obehagligt att se honom så risig!
Efter i fredags så har jag sen gått och tänkt på hur jag ska säga till honom att jag inte riktigt orkar med att ta hand om honom när jag knappt orkar med mig själv. Jag menar, jag har ju faktiskt tagit ledigt från jobbet för att åka upp och ta det lugnt på semestern. Då vill jag ju inte ha en stissig person som jag blir nervös av och som är vaken hela nätterna omkring mig. Hur mycket jag än tycker om honom!
 
Nu löste det sig dock på bästa sätt. Han hade ansökt om permission då han mår mycket bättre i dag än i fredags men fick avslag. Läkarna ville inte släppa honom mer än någon natt i taget och då skulle han befinna sig i stan och inte 60 mil bort OM läget skulle förändras till det sämre. Så nu kan jag släppa det och bara se fram emot min resa. Fast lite dåligt samvete får jag allt...
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>