Kort summering av dagen

Nu är jag äntligen på väg hem från Köpenhamn. Ska bli så skönt att komma hem igen! Känner mig heeelt slut som artist. Hade ju tid på kliniken vid tjugo i tre och var klar vid halv fyra. Om jag hade varit smart hade jag bokat tåget halv fem hem i stället för som nu halv sju. Det hade blivit mycket billigare om man säger så. :-)
Hade kunnat shoppa precis hur mycket som helst i dag. Men det blev "bara" ett par skor från Clarks, en ny handväska och lite dansk öl/ost/skinka. Så nu är jag tungt packad kan man väl säga... Och en hel del fattigare...

Själva besöket för insemineringen i dag gick jättefort. Fick träffa en dansk barnmorska vilket gjorde att det blev vissa språkförbistringar. Och då jag hade varit med om samma sak tidigare så behövde jag inte så mycket mer information.
Fortfarande känner jag mig ganska lugn och trygg med detta. Visst känns det lite pressande och förväntningarna är helt klart högre än förra gången men samtidigt MÅSTE jag försöka att ta det lugnt och inte bli stressad.
När jag satt där i väntrummet idag så öppnade receptionisten posten. Just i dag hade det kommit två kort på bebisar som hade kommit till på det här sättet. Kändes ganska betryggande faktiskt! Och varför skulle det inte kunna vara min tur att bli gravid den här gången när så många andra blir det? Nej, ni får hålla alla tummar och tår för mig nu...


Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>