Lugnet före semester

Snacka om att det börjar bli tyst här på jobbet nu. Är nästan lite FÖR tyst faktiskt. Känns som att det kommer bli två långa veckor det här fram till dess att jag själv får gå. Men jag ska försöka röja undan lite såna där tråkiga arbetsuppgifter som bara har blivit liggande. Och någon gång måste man ju faktiskt göra även de sakerna.

Har ju glömt att berätta att den där ”hemliga” killen från Värmland som utger sig heta Carl Hamilton av alla namn har tagit kontakt igen. Han kontaktade mig på en sån där dejtingsida för närmare 10 år sedan och därefter har vi haft periodvis kontakt. Nu har det varit ett uppehåll sedan i vintras då han helt plötsligt drog sig undan. Och visst, det är kul att chatta med honom och så. Men så länge han inte, som han själv uttrycekr det, vågar träffas så blir kontakten på en väldigt basic nivå. Enligt honom själv så är han ganska förmögen och har blivit utnyttjad av tjejer alltför många gånger som bara är ute efter hans pengar. I mina öron låter dock detta väldigt konstigt..
Ja, ja. Det är som sagt var kul att chatta med honom och just nu tänker jag inte lägga ner någon som helst energi på det manliga släktet då min energi behövs till annat.


Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>