Kvällens upplevelser; toppen och botten

Som tack för att det engagemang som vi sektionsledare i vår idrottsförening på jobbet lägger ner så har vi haft en helkväll.
Först gjorde vi en riktig toppengrej: spökuppdraget. Vi delades in i lag och fick varsin ryggsäck med karta, ledtrådar och ett kryptiskt korsord. Sen gällde det att hitta till olika platser där det fanns olika siffror som skulle omvandlas till bokstäver till korsordet för att till slut hitta till platsen. Var verkligen en jättekul aktivitet som jag kommer att prata gott om och rekommendera andra att göra.
Så här står det på stadsuppdraget.se:
 
"Det spökar i Gamla Stans mörka gränder. En kista med ett skelett har blivit stulet och spökena löper amok. Hitta kistan och återför lugnet i staden.

En spännande och rolig aktivitet som tar dig på ett fantastiskt äventyr genom Gamla Stan. Ni blir uppdelade i olika lag och utrustas med uppdrag och ledtrådar. Hitta gömda platser, lös uppdragen och bli först att hitta den försvunna kistan. Till er hjälp så får ni väskor med komradios, kartor, ficklampor och annat som kan komma till hands under aktiviteten. Vi avslutar med en prisutdelning där medaljer, pokaler o.s.v. självklart ingår."


Sen då till kvällens bottennapp: middag på Engelen. Vi var ett sällskap på 15 st som trycktes in i ett hörn i en lokal där det satt ett stort annat företag. Redan när vi kom var ljudnivån i topp efter att de antagligen druckit en del alkohol. Och det blev ju inte bättre ju längre tiden gick. Till slut satt vi alla tysta i vår egen lilla bubbla då man inte ens hörde vad den som satt bredvid sa. Nej, Engelen går helt bort och kan inte rekommenderas som restaurang!

 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>