Lång men avslappnad dag

 
 
Drog iväg med flyget ner till Köpenhamn i morse för ett FJÄRDE försök. Alltså, nu börjar jag nog faktiskt tycka att det inte är så där superkul att behöva åka ner längre.
Var lite orolig innan att det skulle vara svårt att först ta sig ut till flygplatsen och sen att det skulle vara rörigt där ute med tanke på att Barack Obama är på besök och tydligen skulle åka vidare på förmiddagen i dag. Men som tur var så märktes det ingenting av det.
 
Väl nere på kliniken fick jag träffa en barnmorska som pratade väldigt utpräglad danska. Det var till och med så att vi fick skarva i med lite engelska ibland. Nu hade jag ju kollat via kontraströntgen att det är fri passage på bägge sidorna plus att de spolade igenom ordentligt. OM det ändå inte blir något den här gången heller så tyckte hon att jag ska kontakta min gynekolog för att prata lite hormonstimulans.
 
Eftermiddagen har gått i slappandets tecken. Har varit strålande solsken så jag har verkligen passat på att vara utomhus. Först blev det en utomhuslunch och sedan ett glas Cava på ett annat ställe. De har liksom som en korvkiosk där man köper ett glas, hur konstigt som helst.
Hann även med att sitta i botaniska trädgården någon timme innan jag gick ner och satte mig på Rådhusplatsen och drack kaffe. Den här gången kändes dagen väldigt lång men det kanske var bra för att ta det lugnt.
 
På tåget hem satt det en mamma med en bebis på några månader som bara skrek och skrek och skrek. I fyra timmar! Då ska jag villigt erkänna att jag tänkte tanken att "vad är det jag håller på med? Kommer jag att klara av det? Vill jag verkligen det här?". Men sen så tänkte jag att "varför ska inte jag greja det för när så många andra gör det?".
 
Nu ska jag gå och stupa i säng, tidigt i morgon bitti ska jag ju återvända till Hemvärnsövningen som jag har tjänstledigt ifrån.
 
 
  

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>