Long time no seen...

Jaha, vad ska jag börja med att berätta om? Har ju varit osynlig här i massor av dagar nu så det har ju hunnit hända en del. Tror att jag kör lite random och börjar med surströmmingsskivan i lördags kväll.
 
Vi var ett gäng på åtta personer som inte hade någon större vana av den där traditionen att äta fermenterad strömming. Så vi gjorde ett tappert försök att smaka. Problemet var bara, visade det sig två dagar senare, var att vi inte sköljde av lagen/slemmet som fisken låg i i konservburken. Och den glömda "lilla detaljen" gjorde ju att det smakade tusen gånger värre än det luktade! Helt fruktansvärt med andra ord!
Ingen av oss klarade av att ta mer än en tugga innan allt slängdes. Tur att vi hade varit förutseende och köpt underbart goda kräftor i stället.
 
Vad vi gjorde med strömmingen som blev över? Jo, jag busade lite med värden och planterade ut strömmingar i hans blomlådor. Och resten, som till mitt försvar låg i en plastburk med tättslutande lock, ställde jag in på hans sovrumsgolv. Hade tydligen luktat lite när han skulle gå och lägga sig. Men hey, bjuder man hem mig får man ibland räkna med lite bus. :-)
 
Dock slutade inte kvällen alls som jag planerat. Blev alldeles för full och har inte det minsta koll på vad som egentligen hände. Vet bara att jag åkte taxi hem och att mitt kort först inte gick igenom och att han fick testa att dra det bra många gånger innan det funkade. Men alltså, varför i hela fridens namn var jag tvungen att dricka de där sista två glasen som jag i princip hällde i mig??? Snacka om ångest när jag inte vet vad jag sagt eller gjort...
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>