Reviderad relationsstatus

Usch, tänk vad fel det kan bli ibland va. Blev ju dumpad i fredags av dejten och har sedan varit ledsen och arg omvartannat hela helgen. Igår var en kompis över och vi satt på min balkong och drack Cava och svor över dejten. Men jag bestämde mig i alla fall för att jag skulle skicka ett kort sms och fråga om han vill vara singel eller om han vill fortsätta träffas. Det dröjde inte en minut så ringde han! Först visste jag inte riktigt om jag skulle våga svara eller inte men nyfikenheten tog över.
Han bad om ursäkt för att det hade blivit så fel där i fredags och att han hade uttryckt sig klumpigt. Han hade tydligen fått mer eller mindre en chock när jag hade väckt honom där på natten och sa att jag skulle åka hem. Det hade han liksom inte väntat sig och då hade HAN känt sig dumpad!?! Vi pratade igenom det som hände och det visade sig att vi bägge två är brända sedan tidigare och rädda för att bli lämnade. Det var väl kanske därför som jag valde att höra det jag ”ville” höra också; bättre att förekomma än att förekommas liksom.
Det hela slutade med att han sa att han hade tänkt på mig jättemycket här i helgen och att han visst ville fortsätta träffas. Blev ju såklart glad men sa samtidigt att han måste bli bättre på att visa det i så fall, kan ju inte bara vara jag som tar initiativet hela tiden. Och även att jag vill att han ska visa rent fysiskt att han är intresserad. För som det har varit fram till nu så är det jag som har stått för all typ av beröring.
Det kändes som ett bra samtal och att vi kom varandra närmre genom att öppna upp våra tankar. Så nu ska vi träffas igen och så får vi väl se hur det går. Känns som att vi har en liten uppförsbacke här.

 

I övrigt har helgen faktiskt varit ganska bra. I lördags kväll kom brorsonen hem och vi hade myslördag med grönsaksdipp och ”Sune på bilsemester”. Igår hade jag då kompisen hemma på Cava och sedan grillmiddag. Konstigt nog kändes det inte som att han ville att jag och dejten skulle bli sams igen. Men det beror antagligen på avundsjuka över att jag har träffat någon så jag försöker att inte bry mig.

  Foto: Nästan brottsligt att ha så här härligt en söndag
 

 


Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>