Seg lördag

Kan ni tänka er; jag somnade som jag skulle igår och sov ända till halv elva idag! Efter senaste månadernas sömnproblem kändes det som en befrielse att sova bra en hel natt. Inte för att jag känner mig piggare men jag antar att kroppen behövde vila.
Efter frukost tog jag en långpromis. Tror att det är bra att vara utomhus så mycket man bara kan i dagsljus trots att det bara är grått ute. Inte för att man kanske får i sig så mycket D-vitaminer utan mer för luften och det naturliga ljuset. Men det är baske mig inte många timmar som det är ljust ute nu.
 
Alldeles straxt ska jag iväg på julavslutning med mitt ny-gamla Hemvärnskompani. Ska bli riktigt kul att träffa dem och komma tillbaka efter att ha varit borta i ett annat kompani under några år. Dessutom är det kocken som ska laga maten vilket bara kan bli succé. Dessvärre krockar ju denna fest med kompisens födelsedagskalas men ibland blir det så. Och de är så många där ändå så det spelar nog inte så stor roll om jag kommer eller inte. Han bor jättetrångt och i nuläget är det 28 pers som har tackat ja. Snacka om sardinburk det kommer att bli. Och sån trängsel i kombination med alkohol är INTE bra för min ångest. Så jag nöjer mig helt enkelt med julfesten och åker sedan hem. Som det ser ut nu åtminstone, det kan ju komma att ändras under kvällens gång. :-)
 
Vitamin D

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>