Var/vad tränar alla tjockisar?

I kväll när jag satt där på Friskis och väntade på att cirkelfyspasset skulle börja så slog det mig: var tränar alla som är lika tjocka som mig någonstans? Jag var fasiken den enda tjockisen på hela stället!
Visst, jag tycker också att det känns som att folk tittar och undrar vad en sån som jag gör där som knappt orkar något. Men samtidigt är det ju vi som behöver vara där som mest. Eller tränar inte tjockisar på Friskis? De kanske går någon annanstans? Eller föredrar de en annan träningsform?
 
Själv har jag kommit så långt att jag i alla fall försöker tänka att "låt dem titta om det nu roar dem". Det är lite jobbigt att det är helspeglar i hallen så man ser hela tiden den där magen som hoppar men jag behöver ju inte titta på mig själv. Och sen är det ju som så att även om jag inte orkar med samma tempo och vikter som smalisarna så får man ju faktiskt tänka på att det kräver bra mycket mer av mig ändå med tanke på alla kilon extra som jag bär på!
 
Så ni som är tjockisar precis som jag; sluta göm er och kom och gör mig sällskap så att jag inte behöver känna mig så ensam!
 

Kommentarer
Cilla

Bra talat!! Kram på dig going!!



2014-02-14 @ 08:42:49
Cilla

Bra talat!! Kram på dig going!!

Svar: Mmm... Men visst undrar man? Trevlig helg på dig stumpan!
Elly



2014-02-14 @ 08:42:51


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>