Hur lång tid?

Hur lång tid tar det egentligen innan träning blir något positivt? Nu har jag ju kört 2-3 ggr/vecka sedan årsskiftet och tycker fortfarande att det är lika jobbigt. Det sägs ju att man ska få energi av träning men det har jag inte sett röken av ännu. Jag blir fortfarande som en urvriden disktrasa VARJE gång!!! Nej, det där med träning är verkligen ett nödvändigt ont. Kanske skulle man byta jobb till något fysiskt arbete så att man slipper betala för att svettas och träna?
Hur som helst så släpade jag mig iväg på det sedvanliga spinningpasset. Och även fast det kändes ok när jag väl var där och efteråt så blev jag helt utslagen och har sedan legat på soffan hela kvällen. Kände mig som typ Bridget Jones när hon i princip ramlade av cykeln.
 
Exercise regime: Renee Zellweger as reluctant keep fit activist Bridget Jones
 

Kommentarer
Cilla

Gå en danskurs! Intervallträning med socialt inslag! Det ger mig så mycket energi...

Svar: Det är inte alls min grej eftersom att man måste vara alldeles för nära okända människor för att jag ska känna mig bekväm. Kan man köra enmansbugg månntro? :-)
Elly



2014-03-18 @ 09:19:50
Cilla

Jag var oxå sådan från början, men bestämde mig för att testa! Alla har vi våra trösklar och antingen så vill man ha de så eller så vill man ha en förändring... Gillar inte ha folk nära, men dansa funkar och det är så jäkla kul! Vi är där på samma premisser...



2014-03-18 @ 13:23:15


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>