Skum dag

Har haft en riktigt bra helg som innebar häng med dejten och hans son i fredags och lördags och sedan 40-årsfest för en kompis senare på kvällen. Så man kan ju lugn säga att jag var ganska trött igår... Speciellt som att jag numera sover som en kratta efter en kväll med vin. :-(
 
Dagen idag började med en försovning. På Iphone är det alldeles för lätt att trycka av larmet i stället för att snooza vilket jag alltså lyckades med i morse. Vaknade upp med ett ryck tjugo över åtta och hade ett möte som började nio. Men tro´t eller ej; jag var bara sex minuter sen. Men efter en sån start är ju hela dagen i otakt.
Har även fått den tråkiga nyheten att en nära vän nu väljer att flytta upp till Luleå. Och flyttlasset går redan om drygt två veckor! Känns verkligen supertrist och jag kommer att sakna honom mycket! Och jag undrar om detta verkligen är ett bra beslut av honom. Han har ju inte bott där uppe på 25 år och bögvärlden där är väl kanske inte direkt så utbredd. Men han får väl flytta ner igen när han tröttnar, han hyr bara ut lägenheten i andra hand tills vidare.
För att "trösta" mig lite tog jag en liten lunchpromis. Men inte ens det hjälpte utan jag känner mig alldeles tung inombords för tillfället.
 
 
   

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>