Bråk och SMAK

Skrev ju igår om att jag skulle återkomma om helgen och här kommer en liten summering av fredagen och lördagen (om det nu kan vara av intresse förstås).
I fredags kom dejten och hans son hem till mig för att sova över vilket gick bra. Problemet uppstod på lördagen då jag återigen lackade ur på att han låter sin son bestämma över allting hela tiden. Sånt gör mig helt galen! För i min värld är det den vuxna som bestämmer, inte fem-åringar. Självklart tog dejten åt sig och gick in i försvarsställning. Detta utmynnade i ett ganska kraftigt gräl som jag väl fortfarande inte riktigt har slickat mina sår efter. Så om jag ska vara helt ärlig så var det ganska skönt när de åkte hem där på lördagseftermiddagen. Men jag undrar i mitt stilla sinne om vi kommer att kunna enas i den här frågan. Jag tänker INTE åka dit i helgen och utsätta mig för hans son igen. Känns faktiskt som att jag kanske inte ska träffa honom på ett tag utan bara träffa dejten när han inte har sonen. Tror att vi behöver lite mer "egentid" med varandra just nu för att lära känna varandra bättre och varandras värderingar. 
 
I lördags kväll åkte jag in till Melkers restaurang SMAK. Jag har varit där förut och aldrig blivit besviken, Och det blev jag inte den här gången heller! Det är en helt fantastisk smakupplevelse med mat och tillhörande dryckespaket. Där kan man tydligt känna hur viktigt det är med rätt vin och hur det kan lyfta smakerna till oanade höjder. Min smakmeny bestod av:
 
Mynta-"Ninon" Röding, syrad gurka:

Koriander-"Toast" krabba, avokado, shizo:

Citron-"Carpaccio" oxe, löjrom, brioche:

Getost-"Sweet and sour" dilamm, gulbeta:

Te-"English breakfast" citrus

Vet inte riktigt vilken av smakerna som var godast men jag tror att det var antingen mynta eller getost.
Efter middagen åkte vi hem till min moster som var med och tog en drink. Men vid det laget var vi alla nio så himlans mätta att vi bara ville hem och lägga oss. :-) 

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>