Ledsam dag

Tänk vad konstigt livet är ibland; ena dagen är man glad och lycklig och nästa dag är man förkrossad.
Hade en jättehärlig dag med dejten igår. Vi åkte runt och kollade och handlade lite innan vi åkte hem och grillade och sen mös till "Så mycket bättre. Kände mig riktigt tillfreds med livet och honom just då.
I dag när vi vaknade planterade vi en hel drös med lökar innan vi drog in mot stan. Det var då jag lite försiktigt frågade hur han skulle känna om jag tog kontakt med IVF-kliniken i Köpenhamn när jag ändå ska dit. Direkt blev han jättehård och svarade: det där vill jag INTE bli inblandad i! Visst, jag hade väl det på känn tidigare men att han inte kunde säga det på ett schysst sätt med en efterföljande diskussion var jag inte riktigt beredd på. Jag blev förstås jätteledsen. Både över faktumet att han inte vill ha barn med mig men också över det att vår relation inte kommer att överleva. För om jag nu, mot all förmodan, lyckad bli gravid så kommer jag inte ha tid för honom. Och om jag inte blir gravid kommer jag antagligen hamna i en ganska djup depression. 
Så nu ligger jag här i sängen, efter att ha genomlidit kalas hos svägerskan trots min ledsamhet, och känner mig helt förkrossad. För om jag ska vara ärlig var det som att mina känslor för honom dog en smula...

Så här grå känner jag mig just nu:




Kommentarer
Cilla

Kram <3

Svar: Tack... Känns faktiskt inte det minsta kul... :-(
Elly



2014-10-20 @ 11:02:18


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>