Nertryckt i skorna

Dagen började med ett möte med personaldirektören som ville ge återkoppling på den där chefstesten jag var iväg på i fredags. Smidig som hon är så inledde hon med orden "det var som jag trodde; du är ingen chef och rapporten från psykologintervjun visar det ännu tydligare". Ok, jag kanske inte är någon chef men kunde hon inte ha valt sina ord lite? Blev ordentligt nertryckt i skorna och jag kommer förmodligen aldrig mer att ens våga söka ett chefsjobb.
Jag kan ta att jag inte fick jobbet men jag kan ju säga som så att jag inte kommer att vara så intresserad av att hjälpa den som får tjänsten som jag har gjort med hon som haft den tills nu. Nej, vill de inte ha mig på tjänsten så får de baske mig klara sig själva!
 
Har suttit tyst på jobbet med blandade känslor idag och gick därför iväg på ett pass Indoor Walking efter jobbet för att blåsa ut huvudet lite. Så för en gångs skull kan jag säga att det var riktigt skönt att träna.
Nu kommer jag inte vara på jobbet på resten av den här veckan då jag drar iväg på Hemvärnsövning i morgon bitti och kommer hem på söndag igen. Ska bli superskönt att få något annat att tänka på. Det jobbiga där, förutom att vi ska tälta alla fyra nätter, är att även dejten är där och då vi inte har gjort det officiellt där ännu så måste jag vara cool mot honom och inte pilla eller pussa på honom. Och just nu när jag skulle behöva lite tröst känns det lite tufft. Men jag får försöka smyga till mig någon ensam stund med honom.
 
Vill ni mig något närmaste dagarna kan ni börja leta under närmaste gran. :-)
 
Bild från frivilligutbildning.se

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>