Fylld dag

Herregud vad jag har varit aktiv i dag! Nästan så att jag blir trött på mig själv när jag tänker på det.
Mina aktiviteter började med att åka iväg och tvätta bilen och därefter handvaxa den. Även om det kanske är lite overkill att göra det så känns det som att jag håller rosten borta lite bättre. Ganska trist att göra men samtidigt så ger det en liten tid för eftertanke och resultatet blir ju strålande.
 

Hem, duscha och virka lite innan jag drog in till stan för att bli lite kulturell. Det är nämligen kulturnatten just idag och det var ett par saker som jag tänkte passa på att göra. Så först blev det en guidad vandring från Södra Station till Katarina Kyrka med en hel del stopp på vägen. På slutdestinationen berättade guiden om häxprocessen i Stockholm. Helt sjukt faktiskt när man tänker på hur många kvinnor som blev förtalade och brända helt utan grund.
Passande nog så fortsatte mitt program med en konsert i just Katarina Kyrka. Det var musik ur filmer och operor. Som balsam för själen att sitta och bara njuta av musiken och inte kunna göra just så mycket annat där och då.
 
 

Därifrån blev det en rask promenad ner till Barnängsområdet där jag skulle lyssna på ett föredrag om östra Södermalm och Per Anders Fogelström. Det var riktigt intressant och jag inser att det kanske är dags att läsa böckerna som Fogelström skrivit t.ex. "Mina drömmars stad". Farbrorn som höll föredraget var en riktig eldsjäl och väldigt engagerad. Han skulle ha pratat i en timme men råkade visst dra över med en halvtimme.
 
Nu är jag äntligen hemma igen och ska gå och lägga mig. Känner mig helt slut! Och dessutom är det något med mitt ena öga. Det svider och känns jättesvullet och jag vill bara blunda hela tiden. Hoppas bara att det inte är en förkylning som är på gång.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>