Gråter nästan av trötthet

Söndag kväll och det känns som att jag inte har vilat en minut den här helgen vare sig mentalt eller fysiskt då jag varit igång precis hela tiden.
I fredags kväll var jag och träffade hon som jag ska byta lägenhet med och vi skrev bytesansökningarna som ska lämnas in till våra respektive hyresvärdar. Är fortfarande superglad över den lägenheten! Hoppas bara att hyresvärden inte ser några problem med bytet. Men å andra sidan: varför skulle de göra det för med tanke på att jag tjänar bra och de vet ju inte om att jag är gravid.
Sen rusade jag ner till centrum för att köpa sushi till mig och brorsönerna som jag varit barnvakt åt hela helgen. Hann knappt smälta maten innan jag drog iväg för att handla.
 
I lördags skulle den ena brorsonen iväg på kalas så det blev till att skjutsa honom dit och sen hade jag och den andra brorsonen ett par timmar i köpcentrumet innan det var dags att hämta upp igen. Vi passade på att käka lurre på Vapiano och hade det faktiskt riktigt mysigt!
Hem, förbereda middag då mamma, moster och hennes man skulle komma. Det bjöds på grillad lax, bulgursallad, mangosalsa och grillad sparris. Till efterrätt blev det blåbärspaj med vaniljsås. Det blev riktigt gott allting och jag kände mig nöjd efteråt. Dock är min moster och hennes man väldigt enkelspåriga och lever ett ganska osocialt liv vilket har gjort att de är ganska trångsynta och har svårt att acceptera nymodernigheter och andras åsikter. Jag blev riktigt provocerad emellanåt!
 

Dagen idag har gått till att skjutsa ena brorsonen till hockeymatch, gå runt och plocka ner alla bytesannonser jag satte upp för två veckor sedan, gå på höstmarknad och till slut ha middag för brorsans hela familj samt min mamma och pappa. Så det kanske inte är så konstigt att jag känner mig trött...

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>