Stressen gör sig påmind

Jag inser ju att jag måste flytta innan jag blir mamma, både för att jag bor på tredje våningen utan hiss men även för att komma närmare familjen och den hjälp och stöd jag kan komma att behöva.
Nu har jag lagt ut min fina billiga hyrestvåa i Johanneshov för byte men det verkar, konstigt nog, inte vara något större intresse. Så i morgon ska jag ut och klistra lappar i portarna där jag vill bo. Ska även gå på lånerådgivning hos banken tillsammans med min pappa för att se om han kan låna upp på sitt hus så att jag får ihop till kontantinsats för en bostadsrätt. Helt sjukt att man ska ha 15% i kontantinsats! Alltså, vi pratar om att man ska ha ett par hundra tusen sparat för att kunna köpa något. Hur många har det liksom?
 
Den här frågan med boende gör att jag känner mig jättestressad just nu och har svårt att fokusera på något annat. Har svårt att sova och när jag vaknar på nätterna har jag jättesvårt att somna om. Så senaste veckan har jag väl sovit 5-6 timmar per natt. Ligger och vrider och vänder på mig tills dess att underlakanet ser ut som ett dragspel. Jag vet att det inte är bra att känna sig så pass stressad inombords men jag kommer antagligen att vara det fram tills dess att boendet har löst sig.
 
stress 

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>