Intensiva dagar del 2

I fredags morse var det då äntligen dags för inskrivningssamtalet på mödravårdscentralen. Var lite nervös innan och inte blev jag speciellt lugnare av att det var en helt ny barnmorska som jag träffade. Eller rättare sagt: hon var ingen NY barnmorska i den bemärkelsen då hon jobbat på förlossningen under många år men hon var ny i den här rollen och jag var hennes första egna patient. Så besöket som skulle ta 30-60 minuter tog närmare två timmar eftersom att hon sprang ut och frågade kollegor titt som tätt. Men hon var väldigt gullig så jag kunde ändå inte bli irriterad på henne.
Vi pratade en del om att jag går och är så orolig över det där med missfall/kromosomförändringar. Så nu ska jag få gå på ett extra ultraljud redan i morgon för att se att det fortfarande är liv där inne. Sen bokade vi tid för KUB som är ett sorts test man kan göra för att se hur hög sannolikheten är att det är någon kromosomförändring. Det gjorde ju att jag blev något lugnare.
Direkt därifrån åkte jag till Sös-akuten igen för att lämna in nya prover som skulle iväg till labbet och sen snabbt hem igen för att hinna jobba några timmar innan jag skulle ner till Göteborg. Men de dagarna återkommer jag om. :-)
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>