Intensiva dagar del 3

I fredags eftermiddag styrde jag min kosa mot Göteborg. Skulle dit med min pappa och brorsöner för att gå på Liseberg.
Var lite orolig för hur det skulle gå med magen men som tur är så har jag lyckats pricka in toaletter när jag har behövt dem som bäst. :-)
Kom ner i fredags kväll och tog spårvagnen in till centrum (bodde i Mölndal) för att käka middag. Fick bli en sån där asiatisk buffé där de steker maten allteftersom, helt ok.
 
 
I lördags morse kom vi upp ganska tidigt då brorsönerna var förväntansfulla. Liseberg öppnade ju inte förrän vid 11 så vi hann med en sightseeingtur med Paddan innan. Sen var vi på Liseberg ända tills de stängde, dvs TOLV timmar!!! Jag och pappa åkte ju ingenting men det gjorde ju killarna för oss också. Var riktigt avundsjuk på dem. Älskar ju att åka karuseller men det är inte aktuellt just nu. Vågar liksom inte riskera något.
Dessvärre var det en hel del folk där så killarna tillbringade nog en och en annan timme i kö. Men det verkade inte riktigt bekomma dem. Gissa om jag var slut som artist när vi kom tillbaka till hotellet vid straxt före midnatt. Första natten på länge som jag kunde somna på egen hand utan tabletter. Men kanske somnade jag så nöjd över mina vinster i chokladhjulen. Synd bara att jag inte vågar äta något nu med tanke på magen,
 
 
 
 
 
 

I söndags på vår färd hemåt så åkte vi vägen via Smögen. Hade inte varit där på typ 30 år och snacka om att det var förändrat! Hade blivit hur kommersiellt som helst och det var inte mycket bryggkänsla kvar dessvärre. Men det var i alla fall kul att se det igen även om det kommer att dröja lääänge innan jag väljer att åka dit igen. Dock passade vi på att äta en fantastiskt god fish ´n chips.
 
 
 
 
 
 
 
När jag kom hem i söndags hade jag en känsla av nöjdhet i kroppen. Var ju så himlans kul att se killarnas glädje över att få åka obegränsat med karuseller. Sen var det väldigt mysigt att umgås med dem en hel helg också Man får liksom passa på innan de blir tonåringar och inte längre vill umgås med sin gamla faster.

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>