Denna tisdag slutade fantastiskt

Det är verkligen upp och ner här i livet vill jag lova. Har haft grymt mycket att göra på jobbet i dag. Känns som att jag aldrig får tid att göra något ordentligt klart utan det är brandkårsutryckningar precis hela tiden. Jag försöker hålla ifrån mig en del men det är svårt när man vill vara omtyckt och alla till lags. När det var dags att lämna kontoret var jag nästan gråtfärdig av trötthet. :-(
Hur som helst så tog jag en promenad från söder till Stureplan för att rensa huvudet lite och pigga på mig. Där mötte jag upp mamma och vi gick och käkade på Vapiano. De har ett jäkligt bra koncept men jag måste nog säga att maten inte gör något större intryck. Visst; det är ett snabbmatställe av lite finare variant men jag kan väl tycka att om man nu betalar 140:- för en pasta måste man kunna förvänta sig mer.
 
Drog vidare till Cirkus där vi skulle se världens bästa CAROLA! Hon har varit min stora idol i 32 år och jag försöker gå och kolla på henne när hon är i stan.
Konserten var riktigt bra. Första hälften körde hon låtarna från "Så mycket bättre" och det var väl den trögare delen av konserten. Speciellt med tanke på att hon pratade en hel del och jag fortfarande har svårt för den biten. Hon ska sjunga. Punkt! Men sen andra delen drog hon av sina personliga favoriter från åren som har gått och då blev det ordentligt drag under galoscherna. Folk, inklusive jag själv, stod upp och applåderade som galningar.
Efter konserten kom hon ut och skrev autografer. Dessvärre fick man inte ta några selfies vilket ju var trist. Men jag har aldrig tidigare varit så nära henne faktiskt. Konstigt va?
 
När jag kom hem hade jag fått ett vykort i brevlådan. Och inte vilket vykort som helst utan ett från mina älskade brorsöner. De hade tänkt på sin faster när de var på semester. Sånt värmer i hjärtat.
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>