Gymnastik i magen

Var på en av de vanliga rutinundersökningarna på MVC igår. Fick bl.a. lämna urinprov då jag ju springer på toa typ 20-25 gånger per dygn. Så de vill kolla att jag inte har urinvägsinfektion eller njursten då jag har haft problem med de åkommorna tidigare. De kollade även blodtryck och blodsocker som bägge delarna låg på helt perfekta värden.
Sen skulle hon försöka känna hur krabaten ligger där inne. Så då tryckte hon och buffade som 17 vilket tydligen inte uppskattades där inne. Kände hur det blev världens gympapass och hela magen hoppade. Men som sagt var; allt såg bra ut utifrån. Ska få gå på ett tillväxtultraljud näst-nästa vecka för att kolla läget en sista gång.
 
Dock var hon lite orolig över min fortsatta stressnivå och sömnrubbningarna. Sånt kan ju tydligen sätta igång förlossningen i förtid. Så nu ska jag till läkaren i nästa vecka och så får vi se om jag fortsätter att jobba halvtid ett tag till. Jag både vill och inte vill vara sjukskriven. Jag vill för att det blir lugnare i och med att det är den där lilla detaljen med flytten med i bilden också. Men samtidigt så kostar det ju lite att vara hemma. Ska kolla nu när lönen kommer hur "dyrt" det är.
 
Mamman vecka 31
Gravid v. 31

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>