Hjärtundersökning med "tröstshopping"

I somras när jag råkade ut för den där skumma magåkomman som ingen fortfarande vet vad det var så tyckte sig läkaren på akuten höra ett missljud på hjärtat som hon ville gå vidare med. Så idag har jag varit och gjort ett ultraljud av hjärtat. Vid en första anblick av undersökaren så syntes inget konstigt men bilderna skulle nu skickas vidare till en specialist för genomgång.
 
Då jag ändå var inne i stan passade jag på att gå in på Kungsängen och beställa en ny säng. Och nej, det var inget spontanköp utan jag har varit runt och provat sängar tills det har varit svårt att skilja på dem till slut. Men på Kungsängen hade jag hittat en favorit som jag hade varit inne och kollat på och provlegat hela tre gånger. De hade en kampanj just nu där de sålde ut årets modeller för halva priset. Men jag ska inte sticka under stol med att det handlar om ganska mycket pengar ändå. I alla fall för mig så är drygt tolv tusen ganska mycket. Jag försöker dock trösta mig med att det är 25 års garanti på den och vid det laget är jag 67 år och i princip färdig för hemmet.
 
 
Efter jobbet drog jag iväg med en kompis till Nacka Forum. Jag hade sagt till henne att jag har handlingsförbud men hoppsan, en klänning på Indiska råkade visst följa med hem. Men handlingsförbud kan väl ändå inte gälla när det är på rea va? ;-)
 
 
 

Kommentarer
Cilla

Klänningen är absolut ok - sängen däremot.. du kunde ju köpt en hängmatta... *fniss*

Svar: Hängmatta är just det jag har sovit i de senaste åren...
Elly



2015-10-15 @ 07:34:23


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>