Tänkande helg

I fredags vid lunch drog jag iväg för ett heldagsmöte med Hemvärnet där vi skulle behandla motioner inför det kommande tinget. Och herregud vad vi har klurat och tänkt! Helt slut i knoppen! Men jag ska inte klaga, är ju kul och intressant att få vara mer delaktig i processen. Dessutom fick jag rum i den finare delen där man har egen toa/dusch och dessutom tv. Och DET är lyx!
Igår på eftermiddagen, efter sju timmars möte, blev vi överraskade med en liten utomhusaktivitet. Vi skulle skjuta laserlerduveskytte. Först blev jag så där att "nja, jag vill nog inte vara med". Men så blev jag övertalad och sköt jättebra. Mitt lag, ett av fem, lyckades tom vinna pga mitt snabbskytte. :-)
 
 
Sen fick vi dessvärre gå in igen och jobba ytterligare ett par timmar innan det var dags för en trevlig och god (men sen) middag.
Idag höll vi på mellan 8-12 innan det var dags att avsluta mötet och åka hemåt igen.
 
För att komma ut lite så tog jag en långpromis. Känns verkligen när man har varit inomhus en hel helg, då bara måste jag komma ut. Men nu känns det verkligen som att hösten är på väg på allvar. Kan inte riktigt säga vad jag har för känslor inför det faktumet.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>