Semester #1

Sådär, nu har jag semester lite drygt en vecka. Så himlans skönt att jag tog den där extra lediga dagen i morgon för att packa och ta det lugnt. Är en speciell känsla det där att gå på semester. *love it*

Pratade just med släktingarna uppe i Järpen och "bokade" stugan inför Storsjöyran. Även fast det är några mil att pendla däremellan så är det helt klart värt det med tanke på hur underbart det är att komma till deras lugn och fina miljö.


Så helt plötsligt har jag två resor att se fram emot. :-)

Kan det verkligen funka?

Har inhandlat en japansk fotpeeling som jag sitter med nu. Det är som plastpåsar med gel i som man trär i fötterna i och sitter med i typ två timmar. Sen efter några dagar så ska man börja tappa all död hud vilket tydligen ser väääldigt äckligt ut. Men nu är det dags att få lena och fina babyfötter till semestern när man ska gå i sandaler och visa upp fossingarna.


Undrar bara om det verkligen kommer att fungera? Och huuur mycket kemikalier är det i?

 


Tjohooo...

Det blev en RÖD Seat Ibiza 1.4 från 2003. Jag hoppas att vi kommer att komma överrens under lång tid framöver. Känns så himlans bra faktiskt! Åkte hem till brorsan och hans familj och visade upp åket och bestämde samtidigt med brorsönderna att det får bli en tur till Kolmården i sommar på semestern.

Wrooom, wroom...


Kom på en bra sak till

4. Jag har idag skrivit på anställningsavtalet som säger att jag blir anställd hos kunden på fredag 1/7. Slipper med andra ord bemanningsföretaget. *äntligen* Känns dock liiite konstigt att börja anställningen med semester. :-)

Bra saker att glädjas åt

Just nu är tre saker positiva:
1. Jag ska med allra största sannolikhet köpa bil den här veckan. Visserligen begagnad men ändock. Lutar år antingen Ww Polo, Seat Ibiza, Skoda Fabia eller Ford Focus. *längtar*
2. Åker till England på lördag.
3. Mår bättre efter den jobbiga UGL-kursen jag gick i mitten av maj.


Förberedande tvätt

Är ju verkligen helskumt väder ute. Ena sekunden varmt och strålande sol och sen i nästa så öppnar sig himlen för en riktig åskskur. Får bli att förbereda lite inför resan till england nästa lördag genom att tvätta i stället för att vara utomhus idag.

Åker till england för att åka kanalbåt med familjen och fira mamma som fyller 60 år. Ska verkligen bli superkul och spännande!







Midsommar

Åkte ut till min faster och farbrors ställe ute på Gällnö i skärgården igår morse. Det har blivit lite av tradition och midsommarafton innehåller alltid samma punkter: klä midsommarstången, sillunch, gå öns stora midsommarfirande, 5-kamp med vilda diskussioner samt grillning på kvällen.
Var lika trevligt som vanligt även fast jag egentligen inte var på humör. Dagen gick dock så himlans fort.



Kvällen blev ganska sen och vi satt uppe och pratade och drack vin till 1-tiden. Synd bara att min kusin blev ganska dragen. Hon tappar nämnligen stilen totalt och blir ganska skrikig och otrevlig. Blev jätteirriterad på henne och har svårt att förstå att inte faster/farbror säger åt henne på skarpen. Hon tar ju över och vill ha all uppmärksamhet precis HELA tiden.

I morse så låg jag av någon anledning och pillade med mobiltelefonen. Började att läsa alla meddelanden som jag och Poe skickat till varandra. Fick som en klump i magen av insikt när jag såg mönstret att jag från mitt håll hela tiden sedan vi träffades sagt att jag tycker om honom och han inte har sagt något alls. Sen insåg jag att jag hela tiden har velat ha någon bekräftelse på hans känslor utan att jag fått det. Så jag undrar om han verkligen kände något överhuvud taget alls under vår tid tillsammans... Ja, ja. Jag kommer antagligen inte att få något svar på den frågan hur mycket jag än ältar detta.

Kom hem vid 5-tiden i eftermiddag och var så trött att jag i princip stupade i säng efter en dusch och pizza. Sov ett par timmar innan jag nu sitter och kollar på "Vi hade i alla fall tur med vädret igen". Den är väl sådär kan man lugnt säga.


Tårtans dag...

... skulle jag nog vilja döpa denna dag till. Har hunnit med tre olika tårtkalas bara på jobbet! Två stycken avtackningar plus en "muttårta" från en leverantör. Herregud, det har nog aldrig hänt tidigare i världshistorien. :-)
Fast det kanske var bra att få lite tröst när det har SPÖREGNAT i princip hela dagen! Jättekul så här dagen innan midsommar. Kommer ju att vara superblött i gräset i morgon.



Vad jag ska göra i morgon för att fira midsommar? Åker till mina släktingars ställe ute i skärgården enligt tradition. Där blir det sillunch, dans runt stången med fika, 5-kamp och sedan grillning på kvällen. Brukar vara riktigt trevligt! Så i kväll har jag gjort iordning en sillsort till lunchen och Tzaziki till grillningen. Ska bli skönt att åka dit och få lite annat att tänka på. Blir kvar tills på lördag eftermiddag. Ska regna på lördag så då är det nog ganska skönt att komma hem.

Hade det ganska lugnt på jobbet idag (ja, förutom all tårtätning då) så då tog jag tillfället i akt och surfade runt och kollade bilar. Har bestämt mig för att jag vill ha en. Är ju trots allt 37 år, har fast jobb osv så jag har råd med den lyxen. Kommer köpa en för ca 30-40 tusen på en bilfirma och ta ett lån (har ju inte ett öre i lån hittills). Så jag och pappa ska åka runt och kolla lite nästa vecka.
Känns så skönt att ha detta att se fram emot! Behöver återfå liiite glädje i livet för min egen skull. Visst, brorsönerna ger mig mycket men med en bil kommer det bli ännu enklare att åka och träffa dem. Sen känns det extra bra att jag faktiskt inte hade hunnit köpa bil innan jag blev dumpad. För då hade jag blivit ännu bittrare och skyllt på honom för den extra utgiften som det trots allt innebär. Så nu jäklar ska här köras bil i sommar. :-)

Aj, mitt hjärta



Är nog fasiken beredd att hålla med alltså! Kunde inte stå emot ingivelsen att ringa till Poe trots att jag egentligen inte vill. Men jag behövde bara höra hans röst igen efter att inte ha pratat sedan i torsdags. Och vad hände? Jo, han var precis som vanligt innan det tog slut. Skojade och skrattade. Vad är det för fel på honom egentligen??? Frågade om han inte har saknat våra dagliga samtal och fick som svar "kanske det kanske". Alltså, han måste vara med rak mot mig. Annars kommer jag aldrig att kunna släppa honom om det nu är det han vill.

Försöker att inte bara skönmåla tankarna om honom. Var ju trots allt väldigt ledsen och besviken på honom flera gånger. Som t.ex. när jag skulle åka upp i mars och han tre dagar innan ringer och säger att jag inte kan komma eftersom han "måste" åka och jobba. Bestämmer man inte det själv när man är egenföretagare?
Sen var det ju väldigt jobbigt det där att han aldrig kunde säga att han tyckte om mig. Nu i efterhand inser jag ju förstås att han kanske inte sa något för att han inte visste om han gjorde det. Men samtidigt så skojade vi om just den biten eftersom han sa att han var helt ovan vid det där med förhållande och vi kom överrens om att så länge han inte sa motsatsen så var läget lugnt.
Ovanpå det här så är vi varandras totala motsatser gällande att planera. Jag gillar att ha koll och planera medan han är helt tvärtom...
Fast trots allt detta så tycker jag om honom väldigt mycket och han har gjort mig trygg när vi har träffats. Har känt mig avslappnad i hans närvaro vilket har varit skönt då jag vanligtvis har svårt att lita på folk och släppa dem inpå livet. Ska jag någonsin få känna samma känsla igen? *suck*

Konstig dag

Alltså, jag måste verkligen bli avtrubbad i hjärnan! Den här dagen har bara försvunnit utan att jag ens har reflekterat över den. Har mest bara gäspat med bomull i hela huvudet. Därför har jag inget att förtälja faktiskt.:-( 

Men en sak undrar jag över: hur lång tid ska det egentligen ta innan det slutar göra så ont i hjärtat av saknad efter Poe? Blir alldeles tung inombords av att ens tänka på honom och vill egentligen bara ringa för att höra hans röst...


Snark

Känner i hela kroppen att den här spänningen och stressen börjar ta ut sin rätt. Sover dåligt om nätterna och jag börjar bli riktigt sliten både fysiskt och psykiskt. Orkar fasiken inte med det här snart längre... Undrar hur lång tid det tar att bli ett vrak?

En positiv sak i det hela är väl att jag inte har ringt till Poe sedan i torsdags. *duktigt* Skickade dock ett sms i kväll där jag skrev att jag saknade att inte prata med honom varje dag. För det gör jag verkligen! Saknar hans trygga röst och skratt... Hur ska jag klara mig utan honom egentligen???


Besviken

Blev så väldigt besviken igår på en väninna. Hade ju pratat om att åka upp till Jämtland i slutet av juli för Storsjöyran. Vi har varit där de senaste fyra åren. Igår ringde hon och sa att hon inte orkar!?! Det blev bara droppen som fickbägaren att rinna över och jag bröt ihop totalt. Såg fram emot detta då jag tycker vi fått till en trevlig tradition som liksom är vår grej. Sen hade ju mina semesterplaner gått i stöpet i och med att jag inte ska vara uppe hos Poe. Så Yran var det jag skulle göra på min semester (förutom första veckan på kanalbåt i England när vi firar mamma som fyller 60 år). Blev så himla besviken och ledsen på henne. Dessutom hade jag redan köpt biljett á 1075:-.  Visserligen så går väl den att sälja men jag VILL verkligen åka upp. Ja, ja. Får väl se om jag åker upp själv i alla fall...

Kände att jag inte riktigt ville sitta hemma då jag blev så ledsen och alldeles rastlös så jag ringde brorsan och åkte ut dit. Hade även med mig den färdiga Michael Jackson-handsken som jag fixat till brorsonen (bild kommer vid senare tillfälle) vilken gjorde succé! Så även om ingen annan kille tycker om mig så gör i alla fall han det. :-)

På kvällen hyrde vi film: 127 timmar. Den var riktigt bra. Kan riktigt känna paniken inombords när man fastnar under en stor sten ute i öknen och inte kan ta sig loss. Men tänka att det kan gå så långt att man skär av sin egen arm. Fast kanske gör man det till slut när det gäller armen eller livet.



Sov konstigt nog som en stock i natt. Känns som om det var länge sedan jag sov så djupt. Blev dock väckt av brorsonen den yngre vid tjugo över åtta i morse när han kom in i gästrummet och nöp mig i tån. Och var huuur nöjd över detta lilla bus som helst. :-)
Lämnade dem mitt på dagen och åkte iväg till några möbelaffärer med mamma i ösregnet. Himlen har verkligen öppnat sig några gånger under dagen. Blev middag hos henne innan det var dags att åka tillbaka hemåt till katterna.

Känner inte alls för att jobba i morgon. Eller rättare sagt: jag känner inte för någonting alls. Känns lite som att varför ska jag hålla på och planera och kämpa för när jag ändå bara får motgångar och får fortsätta vara ensam i livet. Undrar hur länge jag orkar kämpa innan jag ger upp och bara lägger mig ner och låter livet gå???

Intensivt dygn

Började med att jobba hela dagen, gick på guidad stadsvandring på söder för att sen åka iväg på sommarfest (i ösregnet) med mina snart före detta kollegor. Var en jättetrevlig fest och kul att träffa alla.

På vägen till festen hade jag lite kontakt med Poe´s lillasyster via Facebook. Visade sig att hon hade pratat med honom och hon skrev:
"Han sa inte så mycket, men på det lilla han sa så verkar det inte som han har några känslor kvar. :( kram"
Kändes ganska hårt att läsa det så där men samtidigt så fick jag ett slag i magen och insåg att det ALDRIG kommer att bli vi igen.



Har verkligen fått mitt hjärta krossat känns det som...

Då jag kände mig ganska låg när jag kom till festen krävdes det en del för att upprätthålla smilet. Men efter ett tag gick det av sig självt då det var så trevligt. Tog det trots allt väldigt lugnt med alkoholen. Litar inte riktigt på mig själv i det fallet och ville inte göra bort mig på sista festen med kollegorna. Sen ville jag också försöka att undvika att ringa pinsamma samtal på fyllan till Poe (även om jag hade förvarnat honom) vilket jag heller inte gjorde när jag kom hem. Undrar om han ens reagerade på att jag INTE ringde trots att jag mer eller mindre hade sagt att jag skulle göra det... Undrar om han tänker på mig överhuvudtaget förresten...


Om sanningen ska fram

Herregud, det är verkligen pinsamt hur lättpåverkad jag är när det gälelr musik. Har gått precis hela dagen och visslat och nynnat på "Om sanningen ska fram" med Erik Amarillo. Fast nu har jag hittat en ganska skön cover med "lite" annorlunda text som jag gärna delar med mig:

http://www.youtube.com/watch?v=7OgmdKv5tA4

Fick lägga in en gammal hederlig länk då jag inte riktigt lärt mig hur man gör för att lägga in själva videon.

Har precis pratat med Poe i telefon... Kändes ganska skänt även om det var väldigt jobbigt att höra svaren. Tydligen hade han inte bestämt sig för att bryta upp när jag kom upp. Inte ens tidigare samma dag hade han bestämt sig. Men han kunde inte riktigt säga vad det var som fick honom att ta steget. Han sa bara att han trodde att han inte kände någonting alls.
Detta gör mig självklart väldigt frustrerad. Skulle vara mycket enklare om han sa rätt ut att han inte hade några känslor för mig och att vi nu skulle gå vidare på varsitt håll. Som det är nu så är han väldigt svävande i svaren när jag frågar om något och säger bara kanske och vet inte.
Försökte hålla samtalet på en lättsam nivå och skoja lite men det är ju väldigt svårt att prata om jobbiga känslor. Tycker ju även jag även om jag tvingar mig till att göra det.

Gör så jäklans ont inuti att tycka om honom så mycket och så blir det så här. Jag som såg framför mig ett liv med honom i Jämtland där jag hjälpte honom med hans projekt. Och eftersom det sista som lämnar en är hoppet så hoppas jag ju förstås att han ska ta förnuftet till fånga och komma till insikt att han bara kände sig pressad och nu ångrar sig. Men det är antagligen att hoppas för mycket dessvärre...

Då jag ska iväg på sommarfest i morgon och antagligen dricka lite alkohol så förvarnade jag honom och sa att han 1. Skulle stänga av telefonen på kvällen. 2. Trycka bort mig om han trots allt ser att jag ringer. Vet med mig att jag kommer att ringa honom såvida jag inte blir alltför plakat (som efter julfesten).

Nu ska jag gå och lägga mig och försöka smälta vårt samtal med en sömntablett så att jag inte ligger och grubblar alltför länge.

Trötter

Vet inte ens om jag har vaknat ordentligt i dag. Har inte kunnat fokuserat, gäspat säkert 407 gånger och frågat om samma sak flera gånger till mina kollegor. Med andra ord=ingen bra dag...

Var ju så glad efter att ha hört Poes (loppiskillen) röst igår. Han ringde inte tillbaka men det hade jag ju å andra sidan inte väntat mig heller. Försökte dock att ringa till honom i kväll igen för att få svar på mina frågor men då svarade han inte! Antagligen så vågar han inte ta diskussionen eftersom han vet att den kan komma att bli känslosam. Men det är bara på det i morgon igen. Fast då ringer jag självklart från hemligt nummer. :-)


Bekännelse

Hade mååånga tankar som snurrade i huvudet igår och känner att jag inte riktigt kan fokusera på lilla flörten trots alla fina ord. Så jag håller mig lite på min kant om man säger så.

Dagen började med världens huvudvärk och ett lååångt ganska trist möte.



Bestämde mig i kväll för att ringa till loppiskillen trots allt. Var bara tvungen att höra hans röst igen. Skickade ett sms där jag frågade om det var ok om jag skulle ringa om en timme. Fick inget svar så jag ringde. Det var verkligen helt UNDERBART att prata med honom igen. Dessvärre så blev det bara lite kort då han satt med en kollega och jobbade. Bad honom ringa när de är klara men av erfarenhet vet jag att de sitter länge och då vill han antagligen inte ringa. Hur som helst, ringer han inte tillbaka idag så ringer jag i morgon. :-)
Kändes ganska lugnt att prata med honom. Var lite orolig innan att jag skulle bli ledsen och så. Dessutom så lät han väldigt glad också. Tror att han innerst inne blev glad och att han faktiskt saknar mig (även om nackdelarna överväger och det inte blir vi igen).

Nu kan jag gå och lägga mig och känna mig lugnare än vad jag gjort sedan vi sågs för 1 1/2 vecka sedan. ♥


Söndag

Så,då är helgen snart slut. Har varit många olika tankar som farit runt i huvudet i helgen. Saknar honom så att det riktigt skär inombords. Vet inte hur många gånger jag varit på väg att ringa honom. Och grejen är den att jag mycket väl skulle kunna sjunka så lågt att böna och be honom att ta tillbaka mig. Men eftersom att jag misstänker att han kände sig pressad så måste jag vara stark och försöka att inte ringa. I alla fall inte under de närmaste dagarna. Han måste ju också få en chans att smälta brevet (om han ens har hunnit få det ännu) och ta ställning till det.

Igår var det en riktigt trevlig och mysig dag. Var och firade yngsta brorsonen som fyllde 6 år. Och eftersom han är ett riktigt Michael Jackson-fan så hade jag gjort en pärlhandske till honom. Hade sytt fast typ 800 små pårlor tätt, tätt på en vante. Gjorde verkligen succé! Så vem tror ni är världens bästa faster numera?
Det var ju riktigt varmt ute så vi hann även med att bada några gånger i poolen.



Var en riktig toppendag helt enkelt!

Idag har jag i princip bara slappat. Eller ja, jag har dammsugit av här hemma och varit en sväng i Farsta Centrum oxå. Sen var det lite kul att när jag satt framför Facebook så poppade helt plötsligt en vänförfrågan upp från en kille som jag hade kontakt med på nätet innan det blev allvar med loppiskillen. Dvs tidigt i höstas. Har chattat lite med honom från solstolen på balkongen i eftermiddag vilket har varit jätteroligt! Känns väldigt kul att äntligen få lite komplimanger igen (vilket loppiskillen inte ens visste hur man gav). Så nu är det bara att suga i sig av orden.

*host, host*

Börjar tröttna lite på detta hostande nu. Får inte sova om nätterna så jag är ju helt väck om mornarna när det är dags att gå upp. Och eftersom jag inte sover så ligger jag och grubblar. Är så himla svårt det där med att inte ringa till loppiskillen varje dag och höra hur han har det och skratta lite. Saknar det så otroligt mycket!
Skickade ett litet sms igår innan jag skulle iväg på sommaravslutning med Hemvärnet. Fast jag skrev bara typ: vad fasiken skulle du göra så där för egentligen?
Fast sen när jag kom hem skrev jag världens längsta brev (nästan åtta sidor handskrivet). Behövde få ur mig vad jag känner och ställa några frågor jag vill ha svar på. Kändes skönt efteråt och när jag skrev för hand så hann jag tänka lite under tiden. Dock undrar jag om han verkligen kommer att svara... Väldigt tveksam till det då jag tror att han är för obekväm med att prata känslor/relationer.

I morgon är det fredag vilket är helt enkelt UNDERBART! Fast det kommer antagligen att kännas i morgon att det då har gått en vecka. *snyft*

Jag är bränd!

Idag har jag varit ute på barndomsvännens odelingslott och grävt nya land i princip hela dagen lång. Då "arbetsledaren" inte stod för solkräm resulterade detta i:



Men det var ändå jättekul att träffa henne igen och skönt att berätta om helgens händelse då hon ju faktiskt var med när jag träffade loppiskillen.

Precis när jag kom hem hörde en annan väninna av sig och frågade om vi skulle ut på en promis så då blev det en och en halv timmes frisk luft till. Nu ska det bli skönt att gå och lägga sig och äntligen få gå till jobbet i morgon igen. Är nog faktiskt första, enda och sista gången jag säger så. Annars är ju det där med jobb ett onödigt ont när det finns så mycket annat i livet att aktivera sig med. :-)

 


Hangover

Dock inte av vinet igår kväll utan mer av allt gråtande under gårdagen. Har väl inte sovit så där superbra i natt heller så jag känner mig ganska sliten och helt tom. Har konstigt nog inte gråtit alls idag utan har kunnat tänka mer.
Jag vet att hoppet är det sista som lämnar en men innerst inne så tror jag faktiskt att P-O har känslor för mig på "rätt" sätt. Blev bara för mycket när jag kom för nära och ville ha mer av hans tid. Han är van att kunna komma och gå som han vill utan att behöva visa hänsyn till någon. Och så kommer jag och vill att han ska börja planera in mig där någonstans mitt i allting. Sen tror jag att han kommer att sakna mina dagliga samtal. Har ju trots allt brytt mig om honom och det liv han lever (inklusive om han käkat middag eller ej). Och under alla dessa timmar vi spenderat i telefon så har vi ju skrattat väääldigt mycket.
Kommer låta saken bero lite och låta oss slicka våra sår på varsitt håll och sen höra av mig på ett eller annat sätt. Vill dock att han ska få känna lite saknad först. Hur svårt det än kommer att bli för mig att inte höra av mig. Men jag SKA lyckas och sen får vi se vad utfallet blir.

Annars har dagen bestått av en lång sväng till IKEA och sen in till "Smaka på Sthlm" i Kungsträdgården. Behövde aktivera mig för att inte sitta hemma och grubbla.
Nu är det hostande och slappande i soffan framför filmen "Slumdog Millionaire". Riktigt bra!


Dumpad!!!

Så, nu måste jag få ur mig detta.
Det har varit lite upp och ner under våren med loppiskillen på grund av att han har varit ute och jobbat i landet och haft svårt att planera in att träffa mig vilket har gjort mig jättefrustrerad. Men när vi väl har träffats har det känts riktigt bra. Speciellt efter att jag var uppe vid valborg. Vi staplade ved hela helgen och skrattade riktigt mycket tillsammans. Efter det har vi pratat på ett helt annat sätt, mycket lättare liksom, har jag upplevt. Vi hade till och med pratat om att jag skulle åka upp med katterna i sommar och vara där i drygt tre veckor och hjälpa honom med loppisen för att vi skulle få tid att umgås.


Såg fram jättemycket mot att åka upp till honom nu i långhelgen då jag skulle vara där torsdag-söndag. Han hämtade mig på stationen i Östersund och det var en sån glädje att träffa honom igen. Vi var och handlade lite mat på vägen hem och jag berättade att han skulle få en jobbig helg med mig eftersom jag har varit så arg den senaste tiden.
Jag lagade iordning taco under tiden han gjorde lite pappersjobb. Vi käkade och allt var som vanligt. Han ville väldigt gärna åka ut och fiska så då åkte vi förbi hans föräldrar för att hämta spön, motor osv. Det var verkligen jättekul att träffa hans mamma igen. Fick ett par mysiga timmar ute på sjön Näckten innan det jag började frysa.



Han tyckte nog att jag var väldigt gnällig och skulle "bara kasta ett kast till". Typ 35 gånger!!! Visserligen fick han två gäddor men jag hann lacka ur och till slut bara exploderade jag. Han rodde tillbaka då batteriet inte riktigt var laddat och han var så fin! Jag blev alldeles varm inombords när jag såg honom ro. Det var så otroligt manligt och det är en bild jag kommer att bära med mig länge...
Kom hem och frös som 17. Jag duschade varmt och han var uppe och eldade innan han kom ner och lade sig vid mig. Vi var så väldigt trötta bägge två att vi somnade inom fem röda.

Fredagen var vikt för shopping. Han skulle på bröllop sen på lördagen och jag skulle hjälpa honom att köpa lite kläder och present. Fast först hjälpte jag honom med lite pappersjobb så att vi skulle kunna åka förbi revisorn med månadens papper. Väl inne i stan fick tag i det vi skulle (skorna på Stadium var dock ett svårt dilemma för honom men vi lyckades kompromissa till slut) och passade även på att hälsa på hans syrra i hennes garnaffär. Han berättade för henne hur jobbigt det var att gå i affärer och handla men det var var tydligen inget ovanligt att han gnällde på detta enligt syrran. Fick lite lågt blodsocker där och fräste till lite men bad om ursäkt efter att ha fått i mig en kebab och dricka.
Jag ville åka och handla blommor och utemöbler för att vi skulle kunna ha det lite mysigt när jag kom upp några veckor på min semester i sommar. Visst, det var lite gnäll där också men han körde mig i alla fall och följde med in.
Kom hem och jag satte ihop bordet och planterade blommorna under tiden han var och hämtade en gräsklippare. Vi fikade och det var verkligen jättemysigt och vi skrattade och kivades som vanligt.



Fika vid halv åtta-tiden.

Han ville att jag skulle klippa vid huset och han skulle åka till den andra tomten och klippa där. Jag som aldrig klippt med en motorgräsklippare tidigare sa nej på en gång och han tyckte jag var jättelarvig. Men jag stog på mig. Så han åkte iväg och lämnade mig kvar. Jag blev jätteledsen och gick in och la mig på soffan och grät. Helt plötsligt kom han tillbaka eftersom oljan var slut i klipparen. Jag ville av någon anledning inte visa hur ledsen jag var så jag låg helt tyst och tittade ut genom fönstret. Han satt i andra soffan helt tyst han också i drygt tio minuter innan han sa att han kanske hade olja i garaget och åkte iväg igen. Jag blev självklart ännu mer ledsen då men tänkte att jag inte kunde ligga där. Så det fick bli en långpromenad nästan ända fram till loppisen och jag var borta i två timmar. När jag kom hem kom han också precis tillbaka och satte igång att klippa där ute medan jag var kvar inne. Han kom in och vi låtsades som ingenting. Dock kom han inte och satte sig hos mig utan tog en egen soffa (han har tre stycken). Just då gjorde det inte så mycket eftersom att jag hade varit så irriterad tidigare. Vi käkade lite hårdbröd och drack ett par cider och det kändes helt ok.

Under filmen låg jag och funderade lite och hade en konstig magkänsla angående att han aldrig säger vad han tycker om mig eller att han saknar mig. Så jag ställde frågan efter filmen: "känner mig lite osäker på var jag egentligen har dig någonstans. Tycker du om mig". Det var då jag fick svaret: "kanske tycker jag inte om dig tillräckligt. Det har liksom inte riktigt klickat och jag har nog inte samma starka känslor för dig som du har för mig". Självklart blev jag ju jätteledsen och började störtgrina. Men vi låg kvar där i varsinn soffa och pratade lite. Jag ifrågasatte varför jag ens hade fått komma upp samt varför han inte hade vägrat åka och köpa utomhusmöbler.  Fick till svar att han ville ta det f2f vilket jag tyckte var taskigt och att det hade varit sjysstare om han tagit det via telefon. Ang. möblerna tyckte han att jag hade varit så ihärdig och att han hade försökt att säga nej. Visst, det gjorde han men för mig var det inte värre än den vanliga oviljan att gå i affärer. Han kunde ju faktiskt helt enkelt åkt förbi och tagit diskussionen redan då.
Jag fick även veta att han varit osäker på sina känslor hela tiden vilket i mina öron låter jättekonstigt. Hur kan man ha ett förhållande med någon om man inte känner något? Men även där hade han ett svar: "jag ville ju att det skulle klicka och annars hade jag inte heller presenterat dig för familjen".
Hur som helst så blev jag helt blockerad av ledsamhet och jag sa att han kunde gå och lägga sig i sovrummet och jag stannade kvar på soffan. Blev en del sms:ande till kompisarna där hemma om man säger så då jag kände mig väldigt ensam i det läget med att vara ute i skogen och inte kunna komma hem direkt. TIll råga på allt så hade jag ju tågbiljett hem först i söndags!
Sov nog inte många minuter i sträck under natten. Fast å andra sidan hörde jag att även han låg och vred och vände på sig under stora delar av natten.

Vi gick upp vid 10-tiden och åt faktiskt gemensam frukost. Pratade väl inte så där jättemycket eftersom mina tårar rann hela tiden. Kan tänka mig att det var ganska jobbigt för honom att se hur hans handlande hade gjort mig så ledsen... Såg på nätet att det gick ett tåg vid kvart i tolv och det satte fart. Bokade en DYR biljett, tog en snabbdusch och rafsade ihop mina saker+ljusslingan ute i björken som jag minsann inte tänkte lämna kvar.

I bilen in så satt vi faktiskt och pratade lite om situationen (självklart med mig konstant gråtande) och jag frågade varför han var tvungen att göra så här när jag behövde honom i mitt liv. Och då fick jag faktiskt till svar att han egentligen behöver mig också.
Väl vid stationen så klev jag ur och han kom fram och kramade mig självmant för första gången under vår tid tillsammans. Jag bröt ihop totalt och stog där och hulkade med värkande hjärta. Han höll om mig och gjorde nog sitt bästa för att försöka ge tröst.

Kan säga som så att resan hem var riktigt jobbig! Fick sms och meddelande på FB från hans mamma som var jätteledsen hon också.

När jag väl kom hem var mamma hos mig eftersom hon hade varit kattvakt. Vi gick till lokala stället och käkade och drack lite vin vilket var riktigt skönt då jag kände att jag bara ville glömma. När mamma åkt och jag kom hem skickade han ett mms med bild på det lyckliga bröllopsparet. Skrev tillbaka att det inte var rätt bild att skicka en dag som denna och att det var lite som att strö salt i såren. Sen blev det tyst. Antar att han hade börjat bli lite på lyset vid den tiden. Konstigt bara att han överhuvud taget tänkte på att skicka en bild till just mig när han faktiskt hade dumpat mig!

Världens längsta inlägg börjar nu ta sin ände och jag har fått ur mig vad som hände. Kanske kan vara bra att gå tillbaka till vid senare tillfälle och läsa för egen del.


Long time no seen...

Har inte haft något behov av att skriva senaste halvåret men nu har det kommit upp igen. För att göra en snabb summering så kan jag först berätta att jag fick det ena av jobbet! Började där i slutet av januari och trivs riktigt bra. Visst, det är ganska tungjobbat rent socialt sett då det är en hel del "skumma ingenjörer" där. Men det uppvägs av de stimulerande arbetsuppgifterna.
Med loppiskillen har det knallat på. Vi träffades i början av november igen när han var nere här i stan på jobb och det var början på något nytt. Jag har varit där uppe en del senaste halvåret och kommit hans familj nära. Har varit helt underbart att komma upp till honom och det jämtländska lugnet, blir som en ny människa varje gång kan man säga. Dock har det precis tagit slut (skriver om det lite senare då jag måste samla ihop tankarna lite först).
Brorsonen har blivit sjuk igen i Nefros. Han hade det när han var mindre och efter behandling så blev han bra. Nu fick han streptokocker vilket utlöste sjukdomen igen. Så han har legat inne en del på HS barnavdelning under utredningstiden. Nu äter han piller som en hel pensionär inklusive kortison. Detta gör att han har fått det klassiska "moon-face" och ser ut som en riktig liten tjockis. Hoppas bara att han slipper bli retad i skolan för sånt kan ju sätta spår senare i livet. Nu är han dock på bättringsväg och kan förhoppningsvis få sluta med kortisonet här om några veckor.

Det var nog det senaste dryga halvåret i väääldigt korta ordalag. :-)

RSS 2.0/>