Home sweet home

Även om det var sjukt skönt att åka iväg på en minisemester utomlands så var det ändå bra skönt att komma hem igen. Vet inte varför men jag har börjat få en sån himla bakterieskräck och äcklas av andra männinskor. Det första jag kollade på hotellrummet var städningen och kunde knappt med att vistas inne i badrummet pga att kaklet inte var skinande rent. Herregud, jag håller på att bli handspritaddictad! :-)

Tog en rejäl långpromenad i Mariehamn igår som avslutades med kaffe och bulle på ett supermysigt fik (typ det enda i hela "stan" som var öppet). Var ju underbart höstväder. Sen blev det lite vin på rummet innan middag nere i hotellets restaurang. Var supergod mat: 1. Skärgårdstapas, 2. Lammrostfilé, 3. Ålandspannkaka. Sen var vi så trötta att vi gick upp på tummet igen och la oss på sängarna och kollade på tv med ytterligare ett glas vin innan det var sömndags. Dock fnissades det en hel del åt mitt uttryck om anledningen till att jag sover så mycket: sover i förebyggande syfte för sämre tider.

Nu har söndagsångesten satt in ordentligt. Kanske ska gå och sova bort den i stället för att sitta uppe och gäspa till Beck?

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>