Yrans första kväll

Ja, det allra bästa med kvällen var nog det att jag hade något att skylla på för att slippa ifrån den jobbiga blinddaten. :-)

Började med att kolla in Daniel Adams Ray som jag var nyfiken på. Och han var riktigt bra faktiskt. Därifrån blev det upp till September som sjjöng. Även där en positiv överraskning.

Fick en halvtimme över sedan och gick runt och kollade lite på försäljningsstånden men de var de vanliga. Mycket krimskrams alltså. Ett nytt matstånd fanns det dock som jag testade: souvas. Men måste nog säga att det var en besvikelse. Smakade absolut ingenting alls. Och dessutom kostade den 75:-!!!

Vid kvart i tio började då The Sounds som jag hade såna höga förväntningar på. Men de grusades ganska snabbt. Hon kom helt av sig i en låt och de fick bryta och ta en annan. Sen stod hon på scen och rökte vilket jag inte alls gillade med tanke på att man inte ska uppmuntra sånt. Och vad ger det för signaler om smptjejernas idol står och röker offentligt? Nej, bort med sånt!

På vägen upp till Storsjöteatern och Kajsa Grytt stannade jag till vid Lisa Miskovsky ett tag. Var skönt att stå och lyssna på henne ett tag då hon ju spelar väldigt "fin" musik. Inget dunka-dunka där inte.
Väl uppe vid Kajsa Grytt fick jag kvällens största överraskning. Herregud vad bra hon var. Och vilken energi! Hon kan ju liksom inte vara helt purung med tanke på att hon var med i Tant Stul på 80-talet. Kände mig mycket nöjd när jag åkte hemåt på natten.




Kommentarer
jasmine

Fin blogg! Allt bra? :)



Blogg: http://jasmineofsweden.blogg.se/
2011-07-29 @ 17:42:03
mysan

Hej tänkte bara kika in och önska dej en fin dag och skicka en varm och stor kram till dej och glöm aldrig att du e bäst precis som du är! <3



Blogg: http://myedenvad.blogg.se/
2011-07-29 @ 18:30:58


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>