*host, host*

Börjar tröttna lite på detta hostande nu. Får inte sova om nätterna så jag är ju helt väck om mornarna när det är dags att gå upp. Och eftersom jag inte sover så ligger jag och grubblar. Är så himla svårt det där med att inte ringa till loppiskillen varje dag och höra hur han har det och skratta lite. Saknar det så otroligt mycket!
Skickade ett litet sms igår innan jag skulle iväg på sommaravslutning med Hemvärnet. Fast jag skrev bara typ: vad fasiken skulle du göra så där för egentligen?
Fast sen när jag kom hem skrev jag världens längsta brev (nästan åtta sidor handskrivet). Behövde få ur mig vad jag känner och ställa några frågor jag vill ha svar på. Kändes skönt efteråt och när jag skrev för hand så hann jag tänka lite under tiden. Dock undrar jag om han verkligen kommer att svara... Väldigt tveksam till det då jag tror att han är för obekväm med att prata känslor/relationer.

I morgon är det fredag vilket är helt enkelt UNDERBART! Fast det kommer antagligen att kännas i morgon att det då har gått en vecka. *snyft*

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>