Intensivt dygn

Började med att jobba hela dagen, gick på guidad stadsvandring på söder för att sen åka iväg på sommarfest (i ösregnet) med mina snart före detta kollegor. Var en jättetrevlig fest och kul att träffa alla.

På vägen till festen hade jag lite kontakt med Poe´s lillasyster via Facebook. Visade sig att hon hade pratat med honom och hon skrev:
"Han sa inte så mycket, men på det lilla han sa så verkar det inte som han har några känslor kvar. :( kram"
Kändes ganska hårt att läsa det så där men samtidigt så fick jag ett slag i magen och insåg att det ALDRIG kommer att bli vi igen.



Har verkligen fått mitt hjärta krossat känns det som...

Då jag kände mig ganska låg när jag kom till festen krävdes det en del för att upprätthålla smilet. Men efter ett tag gick det av sig självt då det var så trevligt. Tog det trots allt väldigt lugnt med alkoholen. Litar inte riktigt på mig själv i det fallet och ville inte göra bort mig på sista festen med kollegorna. Sen ville jag också försöka att undvika att ringa pinsamma samtal på fyllan till Poe (även om jag hade förvarnat honom) vilket jag heller inte gjorde när jag kom hem. Undrar om han ens reagerade på att jag INTE ringde trots att jag mer eller mindre hade sagt att jag skulle göra det... Undrar om han tänker på mig överhuvudtaget förresten...


Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>